SoftOne söker en Junior Digital Marknadsförare

Är du driven, digital, nyfiken, serviceinriktad, prestigelös och har lätt för att lära och ta egna initiativ? Då är du kanske den vi söker till rollen som Junior Digital Marknadsförare.

Vem är du?

Du trivs i att arbeta i en föränderlig miljö och tvekar inte att hjälpa till när situationen kräver. Du har ett öga för detaljer och vi ser gärna att du har god kunskap i flertalet digitala verktyg inom både sociala medier samt övrig digital marknadsföring och -försäljning.

Det är meriterande om du har erfarenhet i något webbpubliceringsverktyg som t ex Wordpress samt InDesign och Photoshop, Google Analytics och GTM (Google Tag Manager). Då det förekommer textarbete i arbetsuppgifterna så är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska språket och goda kunskaper i engelska, både vad gäller tal och skrift.

Relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation, t ex RMI Berghs, IHM eller liknande.

Vi ser gärna att du är kreativ, noggrann och strukturerad men samtidigt snabb i ditt arbetssätt. Du har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll. Du tar egna initiativ och har lätt för att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är bekväm med, och uppskattar, att arbeta i Excel och att du har lätt för att sätta dig in i nya system.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att bestå av att uppdatera vår hemsida, utforma nyhetsbrev samt hantera våra prospekts och aktivt använda vårt CRM-system SuperOffice. Under våren kommer vår hemsida att byta plattform och här blir du en viktig nyckelspelare. Du arbetar med grafiskt formgivande och kommer även korrekturläsa texter. Du kommer även arbeta med sociala medier så som Instagram, LinkedIn och Facebook. 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där vi ligger i framkant teknologiskt och det händer mycket och du kommer ingå i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. I rollen rapporterar du till Marknadsansvarig för SoftOne Group, placering är på huvudkontoret som ligger centralt vid Sergels Torg.

Om SoftOne Group

SoftOne Group är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- och tjänsteföretag. Bland kunderna finns bl a ICA, Mathem, Svenska Elkedjan, Fredells och Tele2 butikerna. Vi ligger i teknisk framkant inom digitaliseringen med vår moduluppbyggda SaaS-lösning, vilken ger våra kunder möjlighet till stora kostnadsbesparingar samt att effektivisera sin verksamhet. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Vi är 60 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors. Läs mer om oss på softone.se

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt genom formuläret nedan då urval och intervjuer sker löpande.

Frågor

För frågor angående tjänsten vänligen kontakta Magnus Björnum på magnus.bjornum@softone.se eller 08-679 04 13.

 

 

Ansökan