SoftOne söker Payroll Manager Outsourcing

Är du vår nya Payroll Manager Outsourcing?

Trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi växer och utökar vår Outsourcing med en Payroll Manager.

Du kommer tillsammans med Outsourcing teamet bli drivande i att skapa goda relationer med våra kunder och inspirera dem till att växa och utvecklas tillsammans med SoftOne.

Vem är du?

Du har mycket goda kunskaper inom lön om du även är Auktoriserad inom lön så är det mycket positivt. Konsultrollen är för dig en självklarhet och du agerar instinktivt efter debitering och affärsmässighet.

För att lyckas i rollen har du ett gediget intresse av lönehantering och IT i stort. Du är prestigelös, initiativkraftig och van att driva saker på egen hand samtidigt som du trivs att arbeta i tillsammans med ditt team.

Som person är du social, självständig och noggrann med mycket god förmåga att planera dina och teamets arbetsuppgifter. Du trivs med kundkontakt och att ge den bästa service.

Meriterande

  • Erfarenhet från lönehantering inom outsourcing
  • Erfarenhet av nordiska outsourcingkontrakt

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor angående tjänsten kontakta Ann Brännmark, Business Area Director Outsourcing, ann.brannmark@remove-this.softone.se eller 070-5161936.

Placering

Tjänsten är belägen på Stockholmskontoret vid Sergels Torg.

Om oss

SoftOne Outsourcing erbjuder våra kunder en komplett tjänst för lönehantering som molntjänst. Vi arbetar i SoftOne Go lön/tid/schema/bemanning.

SoftOne är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- och tjänsteproducerandeföretag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2 000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Ansökan