SoftOne söker Junior Frontendutvecklare

Är du en junior frontendutvecklare som värdesätter kompetensutveckling, seniora kollegor och att få vara med och påverka? SoftOne fortsätter sin expansion inom digitalisering och söker nu ytterligare en kollega till deras utvecklingsteam. Här får du möjlighet att jobba i ett glatt och öppet team på ett bolag i teknisk framkant, med nöjda och stabila kunder och som fortsätter växa år efter år. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten i dag!

ARBETSUPPGIFTER

Som frontendutvecklare på SoftOne är du med i utvecklingen av molntjänsten SoftOne GO. Utvecklingsarbetet innefattar allt från design och kravarbete till implementering och nyutveckling. Du arbetar inhouse i team enligt Scrum i tvåveckors-sprintar. SoftOne arbetar med Microsoft-plattformen och den senaste tekniken som den har att erbjuda.

Utvecklarrollen innebär att aktivt vara medlem i utvecklingsteamet och bidra till utvecklingen av plattformen. Du får även möjlighet att aktivt medverka till att rätt teknik och metod utnyttjas samt att ha ett genuint intresse av att ligga i teknikens framkant.

Tjänsten passar dig som är nyexad eller har något års erfarenhet från utveckling och som vill komma till ett företag med seniora kollegor, hög kompetens och som sätter kompetensutveckling högt upp på agendan. SoftOne är stolta över sin låga personalomsättning och att majoriteten av deras anställda har varit anställda under en längre tid. Vi tror därför att även du ser långsiktigt på din nästa tjänst. Här finns möjlighet för dig att växa i rollen, antingen om du vill fördjupa dig inom frontend eller bredda dig till att bli fullstack. Om ledarskap lockar finns även chansen för dig att på sikt gå mot Scrum Master.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har akademisk examen inom datateknikområdet, företrädesvis systemutveckling eller dataingenjör

  • Erfarenhet inom: Systemutveckling av webb inom Microsoft, .NET plattformen, SQL Server och Entity Framework, samt JavaScript, TypeScript, AngularJS och CSS

  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Har du erfarenhet av att jobba med APIer och utveckling av affärssystem/personalsystem är det meriterande men inget krav.

Läs mer och ansök här