SoftOne söker HR Verksamhetskonsult

SoftOne Söker HR verksamhetskonsult

Trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi växer och utökar vår konsultavdelning med en HR-konsult som får möjligheten att arbeta med nästa generations affärs- och HR-system i Molnet. Som verksamhetskonsult ansvarar du för att våra kunder blir marknadens nöjdaste - bl.a. genom den effektivisering som vår Molntjänst SoftOne GO HR ger. Du kommer att vara drivande i att skapa goda relationer med våra kunder och inspirera dem till att växa och utvecklas tillsammans med SoftOne.

Vi söker dig som har lång erfarenhet av HR- och lönesystem och tycker det är en självklarhet att på ett professionellt sätt stötta användarna i att optimera sina processer och användandet av systemet. Det sitter i ryggmärgen hos dig. 

Du konfigurerar och parametersätter efter kundernas behov och önskemål. Du håller även olika typer av utbildningar. Du ansvarar för driftsättning av nya kunder, men arbetar också till stor del med befintliga kunder.

Rollen innebär mycket frihet under ansvar. Du projektleder och planerar själv in aktuella aktiviteter med kunder. Du ansvarar även för kvaliteten i dina leveranser. Viktiga mätetal är din debiteringsgrad och månadsfakturering. Rollen innebär en del resande, främst inom Stockholmsregionen, men även i övriga delar av landet. 

Din profil

Du har mycket goda kunskaper inom HRM (lön, tid, resor och bemanning).  Du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom löneadministrationsutbildning, samt en längre erfarenhet av att ha arbetat som konsult. Konsultrollen är för dig en självklarhet och du agerar instinktivt efter debitering och affärsmässighet.

För att lyckas i rollen har du ett gediget intresse av affärs- och HR-system och IT i stort. Du är prestigelös, initiativkraftig och van att driva saker på egen hand. Som person är du social, självständig och noggrann med mycket god förmåga att planera dina arbetsuppgifter. Du trivs med kundkontakt och att ge den bästa service.

Meriterande 

Erfarenhet från någon av SoftOne’s huvudbranscher : El, VVS, Bygg, Redovisningsbyrå, Detalj- och Dagligvaruhandel. 

  • Erfarenhet från SoftOne eller andra affärssystem.
  • Crystal Reports.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer sker löpande.

Placering

Tjänsten är belägen på vårt huvudkontor i Stockholm på Klarabergsgatan 23, invid Sergels Torg.

Om oss

SoftOne är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- och tjänsteproducerandeföretag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2 000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 50 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Ansökan