Affärs- och HR-system i molnet!

SoftOne är ett moduluppbyggt affärssystem som kan levereras som en helhetslösning eller i separata moduler. Med en molnlösning som SoftOne kan medarbetarna arbeta när och var de vill och du kan enkelt addera moduler i takt med att din verksamhet växer!

Kontakta oss

Webbaserat och Moduluppbyggt Affärssystem

SoftOne är en molntjänst, som gör det möjligt att arbeta flexibelt samtidigt som du slipper oroa dig för driftsättning och uppdateringar av systemet. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator, smart phone eller läsplatta. Affärssystemet är även uppbyggt i moduler. Det gör det möjligt för dig att skräddarsy din lösning och välja moduler med den funktionalitet som du behöver i dagsläget. Efterhand har du möjlighet att komplettera med ytterligare moduler - i takt med att din verksamhets behov förändras. 

Rollbaserat

SoftOne är ett rollbaserat system som tillhandahåller ett flertal standardroller. Vi kan även skräddarsy roller efter ditt företags behov. Rollerna bygger på olika behörigheter som alla arbetar i molnlösningen via internet på dator eller i appen för mobil och läsplatta.

Mer information?

Fyll i - så kontaktar vi dig!

Rapporter och statistik

SoftOne Affärssystem erbjuder en mängd standardrapporter som kan anpassas av dig enligt dina önskemål. Det är också möjligt att skräddarsy rapporter för ditt företag med hjälp av våra konsulter.

Använd Appen i mobilen eller läsplattan

Vår App gör det möjligt att arbeta med SoftOne utan att använda en dator. Ni blir mer mobila och vissa typer av användare behöver kanske inte alls logga in i webbklienten längre. Appen finns tillgänglig för Iphone och Android.

Du arbetar i realtid mot SoftOnes databas - dvs inga synkroniseringsprocedurer behövs. Den information du sparar blir åtkomlig direkt både från andra telefoner och från webbklienter. 

Fokus på mobilitet i SoftOne har medfört ett smidigare och mer lättarbetat system för alla användare, som dessutom alltid är tillgängligt var du än befinner dig.

Demo och konsultation

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri demo och konsultation.

Boka nu