SoftOne Ekonomi

SoftOne Ekonomi är ett webbaserat bokföringsprogram för redovisning, kund- och leverantörsreskontra, inventarie, m.m. Programmet är väl integrerat med andra moduler som fakturering och lön, vilket gör att mycket av redovisningsmodulens underlag genereras automatiskt från vad som händer ute i verksamheten.

I integrationsmöjligheterna ingår EDI-import, Finvoice, betalningshantering och generell Excel-koppling. För transaktioner av redovisningsdata och för fil-import/-export följs SIE-standard

Elektroniskt fakturahantering

Med elektronisk hantering av leverantörsfakturor sparar du tid och attestflödet går snabbare.

Fördelar med molnbaserad tjänst

I och med att SoftOne är molnbaserad betyder det att både du och din revisor alltid har tillgång till den senaste informationen. Allt ni behöver är en internetuppkoppling och inloggning, ni kan sen diskutera utifrån samma underlag då ni båda har tillgång till samma information. Du slipper dessutom hantering av hårdvara, drift och uppdateringar, allt som behövs är en internet uppkoppling och dator eller smartphone. Detta ger dig en driftsäker och kostnadseffektiv lösning. 

SoftOne Connect

En integrationsmotor som du som kund själv kan manövrera. Du definierar och kör såväl importer som exporter, både vid tillfälliga registerkörningar och vid återkommande integrationer. Bland annat finns det en komplett migrering som lyfter all din data från SoftOne Business eller SoftOne Professional.

Demo och konsultation

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri demo och konsultation.

Kontakta oss