Order och fakturering

SoftOne förenklar ditt arbete med orderplanering och fakturering. Du ser snabbt via översiktliga vyer status på ordrar och om de är klara för fakturering samt om det finns ordrar utan inplanerat start datum.

Orderhantering

Ordrar läggs enkelt upp, i en översiktlig lista visas tydligt vilken kund ordern avser, status på ordern, ev. delfakturerad samt vilket projekt den tillhör. Ordrar kan snabbt och enkelt faktureras direkt från ordervyn där du ser om den är klar för fakturering. Du kan via olika flikar se öppna resp. stängda ordrar.

Fakturering

Faktureringsarbetet förenklas med integrationen mot order och orderplanering då all tillgänglig information finns på ett och samma ställe – material, tid och projekt. I samband med att du skapar fakturan kan du enkelt bifoga ev. bilagor. Det kan vara checklistor som bifogats vid utförande av order eller t.ex. bilder. Använder du dig av projektcentralen för projekthantering uppdateras projektet med information som kommer från order/orderplanering och fakturering. Där kan snabbt få överblick av enskilda projekt och deras status. 

Modulen Fakturering användas separat eller integreras med andra moduler i systemet.

ROT-avdrag

Arbetar du som hantverkare med ROT-avdrag sparas underlag direkt i systemet.
När kunden har betalt sin faktura kan du enkelt ansöka om ROT hos skatteverket.

SoftOne - en molntjänst

Att SoftOne är en molntjänst betyder att du har du tillgång till Order och Fakturering var du än befinner dig via internet. Du slipper dessutom hantering av hårdvara, drift och uppdateringar, allt som behövs är en internet uppkoppling och dator eller smartphone. Detta ger dig en driftsäker och kostnadseffektiv lösning.

Mer information?

Fyll i - så kontaktar vi dig!

Demo och konsultation

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri demo och konsultation.

Kontakta oss