SoftOne för Lås- och Larmföretag

SoftOne förenklar administrationen samt ger dig kontroll över dina projekt. Vår helhetslösning innehåller order, fakturering, projekt lön och ekonomi. Självklart finns prishantering och EDI-koppling mot låsgrossister. Tidsbesparing och rätt information ger utrymme för fler lönsamma affär

Vi har utvecklat lösningen tillsammans med lås och larm-företag vilket gett oss en rätt funktionalitet för att du ska få ett så smidigt och effektivt arbetsflöde som möjligt.

SoftOne - en molntjänst

Det betyder att du har du tillgång till SoftOne var du än befinner dig via internet. Du slipper dessutom hantering av hårdvara, drift och uppdateringar, allt som behövs är en internet uppkoppling och dator eller smartphone. Detta ger dig en driftsäker och kostnadseffektiv lösning. 

Se filmen om SoftOne

“Vi har blivit ett fullfjädrat serviceföretag där administrationen fungerar effektivt när vi infört SoftOne. När jag numera registrerar material använder jag mobilappen och får tillgång till korrekta artikel- nummer och pris på direkten.”

Tommi Timosaari , VD SKG Rör  Läs kundcaset SKG Rör och SoftOne>

“SoftOne har ett system som fungerar, varför skulle man byta bort det? Sedan fungerar även samarbetet med personerna på SoftOne så vi har aldrig haft funderingar på att byta!”

Benny Klang , VD Stockholms Elteam  Läs kundcaset Stockholms Elteam och SoftOne>

Grossister

SoftOne har EDI-koppling mot fler än 30 grossister.

Läs vilka grossister vi har

App

Du och dina montörer kan använda vår app när ni är ute hos kund.

Så kan du spara tid

Projekthant.

Full kontroll från budget till uppföljning.

Läs mer om projektcentralen

Kvalitetssäkring

Använd checklistor samt bifoga dokument till arbetsordrar.

Mer om orderhantering

Demo och konsultation

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri demo och konsultation.

Kontakta oss