Affärssystem och HR-system för Redovisning och Revision

SoftOne erbjuder dig som arbetar professionellt med redovisning och revision en webbaserad komplett lösning för ekonomi, order/fakturering och lön. Du kan erbjuda din kund en flexibel lösning tillsammans med dina tjänster som ger många fördelar. SoftOne är utvecklad tillsammans med våra redovisningskunder, vilket garanterar dig rätt funktionalitet och prestanda.

Boka möte

Arbeta smidigare tillsammans med din kund

I och med att SoftOne är webbaserat betyder det att både du och din kund alltid har tillgång till den senaste informationen. Allt ni behöver är en internetuppkoppling och inloggning, ni kan sen diskutera utifrån samma underlag då ni båda har tillgång till samma information i SoftOne Ekonomi.

Rollbaserat system

I och med att SoftOne är rollbaserat kan du välja vilken information som ska delas med din kund, och vilka behörigheter kunden ska ha. Dina kunder kan välja att själva hantera fakturering för att sedan låt dig sköta resterande ekonomiarbete och lön, eller så gör du hela arbetet.

SoftOne - en molntjänst

Det betyder att du har du tillgång till SoftOne var du än befinner dig via internet. Det behövs ingen hantering av hårdvara, drift och uppdateringar, allt som behövs är en internet uppkoppling och dator eller smartphone.

Detta ger dig en driftsäker och kostnadseffektiv lösning.

Mer information?

Fyll i - så kontaktar vi dig!

Statistik och rapporter

Med SoftOne följer ett antal standard rapporter som kan anpassas efter dina önskemål. Det gör det enkelt och överskådligt att snabbt visa det ekonomiska läget för kunden. 

Planering/Schemaläggning, Tid och Lön

För att förenkla Löneprocessen kan din kund använda SoftOne Planering/Schemaläggning och Tidsystem. Du får då ett smidigt flöde där bemanning och tid är integrerat med SoftOne Lön. SoftOne Lön kan även integreras med andra vanligt förekommande system på marknaden.

App för mobil och läsplatta

Även när du och din kund inte befinner er vid er dator kan ni arbeta med SoftOne via vår app eller läsplatta. Det gör er flexibla och ger möjlighet för kunden att ta del av t.ex. rapporter även under semesterperioder eller under resor. 

Demo och konsultation

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri demo och konsultation.

Kontakta oss