SoftOne HR-System

SoftOne HR-System är en komplett lösning för att skapa ett smidigt och korrekt flöde för både anställda, HR- och Löneavdelning. Det leder till optimering av bemanning och i förlängningen en ökad konkurrenskraft och lönsamhet för företaget.

Boka möte

Kraftfullt verktyg för HR

SoftOne HR-System ger dig en användarvänlig och kraftfull administrativ lösning för hela din HR-process. Ett administrativt verktyg som ger dig förutsättningar för att förvalta och utveckla personalen och driva HR-frågor på strategisk nivå. SoftOne innehåller Planering (Workforce Management), Tidrapportering, Lön och HR-Management.


SoftOne HR miskar administration

Fullt integrerat personalsystem

-Minskar administrationen för tid och lön

Vår idé kring bemanning, tid och lön, innebär att du kan få ett smidigt flöde och minska den tid det tar att hantera löner. En smart planering kombinerat med personal och dess kompetenser och avtal, plus en lättillgänglig tidrapportering med en intelligent automatattest ger betydligt minskad tid för att administrera löner.

En databas = ett register

Alla delar i SoftOnes HR-lösning är kopplade till en och samma databas. Det ger ett säkert system där information enbart behöver uppdateras på ett ställe. Enkelt och smidigt och minskar administrationen. 

Mer information?

Fyll i - så kontaktar vi dig!

Statistik och rapporter

Med SoftOne HR-system följer ett antal standardrapporter som kan anpassas efter dina önskemål. Det finns även möjlighet att göra helt anpassade rapporter efter just ditt behov.

Använd Appen i mobilen eller läsplattan

Vår App gör det möjligt att arbeta med SoftOne utan att använda en dator. Ni blir mer mobila och vissa typer av användare behöver kanske inte alls logga in i webbklienten längre. Appen finns tillgänglig för Iphone och Android.

Du arbetar i realtid mot SoftOnes databas - dvs inga synkroniseringsprocedurer behövs. Den information du sparar blir åtkomlig direkt både från andra telefoner och från webbklienter. 

Fokus på mobilitet i SoftOne har medfört ett smidigare och mer lättarbetat system för alla användare, som dessutom alltid är tillgängligt var du än befinner dig.

SoftOne Connect

En integrationsmotor som du som kund själv kan manövrera. Du definierar och kör såväl importer som exporter, både vid tillfälliga registerkörningar och vid återkommande integrationer. Bland annat finns det en komplett migrering som lyfter all din data från SoftOne Business eller SoftOne Professional.

SoftOne - en molntjänst

Med molntjänsten har du åtkomst till SoftOne var du än befinner dig. Och du slipper hantering av hårdvara, drift och uppdateringar. Allt som behövs är en internetuppkoppling, en dator eller mobil. Du får en driftsäker och kostnadseffektiv lösning.