SoftOne Stämpelklocka

SoftOne Stämpelklocka installeras på en helt vanlig Windows-baserad pekskärm som placeras i entrén. Det går bra att installera hur många terminaler ni vill. SoftOne Stämpelklocka är skräddarsydd för att fungera optimalt med SoftOne XE och alla in- och utcheckningar synkroniseras automatiskt.

Uppsättning och användning

Nyanställda kan läggas upp som användare direkt i stämpelklockan. Personalliggare och brandlista går att skriva ut på t.ex. kvittoskrivare. Många företag har valt att installera Stämpelklocka på en separat pekskärm vid personalingången. Finns det flera ingångar har man ofta flera skärmar. Andra företag kör Stämpelklocka i kassaterminalen. Produkten kan också köras i en egen variant från en webbläsare, och är då nåbar från vilken dator som helst med åtkomst till internet. Stämpelklockan kan kompletteras med s.k. RFID-brickor med vilka man stämplar in och ut med nyckelbrickor. SoftOne Stämpelklocka utvecklas och underhålls av SoftOne, och vi står också för installation och support.

Frågor om stämpelklocka?

Kontakta gärna oss - så berättar vi mer om hur SoftOne stämpelklocka.

Kontakta oss

Pekskärm

Själva pekskärmen kan du välja att köpa in från egen leverantör. Tänk bara på att den ska ha Windows 7 installerat.

Vi kan också rekommendera monteringsfärdiga pekskärmar via våra partners. Detta är skärmar som vi testat och som vi vet fungerar väl med vår miljö. Det är kompletta paket som levereras med såväl operativsystem som vår programvara förinstallerat.

Läs mer om produkterna under respektive länk nedan. Observera att du tecknar avtalet direkt med leverantören.

Läs mer och beställ terminal

Mer om Data Professional>

Mer om TimeTerminal>