Webbutbildning & webbinar

I våra webbutbildningar och webbinarer deltar du från din egen dator. Det är enkelt att vara med och du kan ställa frågor, precis som vid en fysisk klassrumsutbildning eller träff.

Webbutbildningar är ofta lite kortare och har för det mesta fler deltagare än en klassrumsutbildning. Utbildaren brukar börja med en presentationsdel för att sedan öppna för frågor en bit in i presentationen. Det brukar ofta bli bra diskussioner, trots att man inte ses på plats.

Under våren 2018 erbjuder vi följande webb-utbildningar:    


Inför din webbutbildning/webbinar

Inför ditt kurstillfälle på webben eller webbinar rekommenderar vi att du ringer in några minuter innan kursen börjar.

Så ansluter du dig:

  1. Gå in på sidan http://joingotomeeting.com/fec/?locale=en_US&set=true
  2. Samma dag som utbildningen hålls kommer du få en e-post av utbildaren. I brevet finns ett mötes-id angivet, som du anger på på sidan med adressen ovan. Om du inte använt produkten GoToMeeting tidigare - acceptera och installera programmet.  
  3. Använd din telefon och ring 08-40 83 94 67. Följ anvisningarna, en röst ber om en "access code". Denna hittar du i programmet (se instruktioner i vänstermarginalen). Avsluta med #.
  4. Därefter anger du audio pin, även denna hittar du i programmet. Använd gärna telefon med headset och mikrofon för bästa ljudkvalitet.

Skriv ut instruktion för hur du ansluter till webbutbildning/webbinar