Account Manager

Brinner du för försäljning och vill arbeta på ett SaaS-bolag? Ansök till Account Manager!

I takt med att vi växer söker vi nu en Account Manager / Säljare / till vårt team New Accounts. Det här är drömjobbet för dig som vill hitta nya utmaningar som Säljare / Account Manager och som älskar att göra affärer. Som Account Manager på SoftOne så blir du unik bland konkurrenterna då vi i dagsläget är den enda helhetsleverantören inom molnbaserade system för Ekonomi, HR och Lön. Alltså ligger du helt rätt i tiden att kliva på detta nu för att nå framgång och ta marknadsandelar.

Du blir en del av en stark säljande och kundorienterad kultur med en platt organisation med snabba beslutsvägar. SoftOne är ett bolag där vi satsar allt på utveckling och kvalitetsarbete, där vi ser lösningar på problem, har höga visioner och skapar möjligheter för dig att lyckas, växa och utvecklas. Bland våra nöjda kunder finns bland annat ICA, Axfood och Tele2.

Rollen innebär
I din roll är du ute och möter kunder största delen av din arbetstid, du prospekterar och bokar dina möten själv och tillsammans gör vi roadshows, kampanjer, mässor, jobbar med leadsgenerator och marknadsföring där du också kommer in i bilden. Du rapporterar till Försäljningschefen och arbetar på vår Säljavdelning som består av 8 personer. Din placering blir på Huvudkontoret i Stockholm där vi sitter i fräscha lokaler på Drottninggatan mitt i city.

Vem är du?
Du älskar att nätverka, möta kunder och slutföra lyckade affärer genom rådgivande försäljning. Som person är du inlyssnande och lösningsorienterad. Genom att vara ”om dig och kring dig”, metodisk och strukturerad i ditt arbetssätt driver du ditt säljarbete framåt. Du är en person som har viljan att lyckas göra bra affärer, och hela SoftOne, med vår starka kundorienterade kultur kommer att ge dig alla möjligheter till det. Vidare har du har ett intresse för system och digitalisering. Våra kunder är företag som går i bräschen för ett modernt arbetssätt och du kan med ditt intresse möta dem där de befinner sig. Systemet SoftOne får du lära dig hos oss.

SoftOne är ett SaaS-bolag inom ERP och HRM. Vår molnbaserade produkt SoftOne GO är marknadsledande leverantör i Norden för affärs- och HR-system. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön.

Bland våra 2000 kunder återfinns bolag såsom ICA Sverige, Coop och Tele2. SoftOne grundades 1985 och våra cirka 70 anställda arbetar från våra kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Privat sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Sommartid - 35/h arbetsvecka

Vi hjälper dig att hitta rätt