Årets Entreprenör 2019

Hedwig Strömstedt, Quality Assurance, och Fredrik Aasa, Teamleader på utvecklingsavdelningen, har utnämnts till Årets Entreprenör 2019. Det är ett vandringspris som varje år delas ut till två medarbetare inom SoftOne Group som ett sätt att uppmärksamma ett innovativt förhållningssätt och speciella bedrifter under året som präglats av ett tydligt kundfokus.

SoftOne genomgår en tillväxtresa som drivs framåt av företagets medarbetare. Priset är en viktig del i arbetet att främja en entreprenörsanda och uppmuntra ett kreativt tankesätt – en förutsättning för att SoftOne ska fortsätta vara ett företag i teknisk framkant.

”Thomas Edison ska ha sagt att ’We were too young and too stupid to understand that it could not be done’. Att våga tro på det omöjliga är en inställning som driver oss och utvecklingen framåt, både vad gäller oss som individer och vår molntjänst. Hedwig har på ett föredömligt och lösningsorienterat sätt fångat upp önskemål från våra kunder, prioriterat dessa på ett sätt som maximerat affärsnyttan för våra kunder och kanaliserat detta till Fredrik som med en kirurgmässig precision drivit utvecklingen framåt. De har arbetat i nära dialog med våra kunder, via bland annat referensgrupper, för att ta molntjänsten till nya höjder. Tillsammans har de bidragit till SoftOnes vision att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunders tillväxt genom att säkerställa effektiv och kraftfull utveckling av vårt affärssystem SoftOne GO”, säger Håkan Lord, CEO SoftOne Group.