Årets Entreprenör 2020

SoftOne genomgår en tillväxtresa som drivs framåt av företagets medarbetare. Priset Årets Entreprenör är en viktig del i arbetet att främja en entreprenörsanda och uppmuntra ett kreativt tankesätt – en förutsättning för att SoftOne ska fortsätta vara ett företag i teknisk framkant. Rijad Smajlovic, Business Controller och Elliot Strokirk, Productspecialist inom avdelningen för Service & Kvalitet på på moderbolaget SoftOne AB (publ) har utnämnts till Årets Entreprenör 2020. Det är ett vandringspris som varje år delas ut till två medarbetare inom SoftOne Group som ett sätt att uppmärksamma ett innovativt förhållningssätt och speciella bedrifter under året som präglats av ett tydligt kundfokus.

Att våga tro på det omöjliga är en inställning som driver oss och utvecklingen framåt, både vad gäller oss som individer och vår molntjänst. Både Rijad och Elliott är engagerade medarbetare som strävar framåt och söker efter möjligheter att göra det lilla extra med nya lösningar och upplägg. Tillsammans har de bidragit till SoftOnes vision att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunders tillväxt genom att de båda sätter kunden i första hand och strävar efter att stärka kunddialogen utifrån sina olika roller och perspektiv.

Rijad är entreprenöriell i sin roll som Business Controller och tvekar inte att ta extra steg för att hantera kunder och bygga nya relationer och lösningar. Rijad är alltid lyhörd för att hitta förbättringar och effektiviseringar med nya verktyg och features som gör vardagen enklare.

Elliot är relativt nyanställd som Produktspecialist på avdelningen Service & Kvalitet och har från dag ett levererat på topp. Efter en stark start har han fortsatt att överträffa förväntningar och hans nyfikenhet och engagemang har gjort att han nu tar nya steg i sin karriär och tar sig an löneoutsourcinguppdrag.

Stort grattis till vinnarna!