Årets Medarbetare 2020


Varje år koras två medarbetare inom SoftOne Group till den eftertraktade titeln Årets medarbetare och som alltid är spänningen på topp när vinnarna ska utses under SoftOnes julfirande. I år valdes Victoria Svensson, Produktspecialist och Teamleader inom avdelningen för Service & Kvalitet på moderbolaget SoftOne AB (publ) och Fredrik Akdogan, Verksamhetskonsult på SoftOne Sverige AB. 

Utmärkelsen ”Årets Medarbetare” går till två personer som visat prov på ledarskap och är interna förebilder. Utnämningen handlar om att värdesätta personer som brinner för att förbättra produkten eller tjänsten med kunden i fokus. De har genomfört ett exceptionellt och viktigt arbete inom SoftOne Group under året som gått. Årets medarbetare gör även ”det lilla extra” såväl internt som externt och ser lösningen som en del i helheten, de tar värdefulla initiativ och ser alltid till kundens bästa.

Victoria har vunnit utmärkelsen då hon alltid sätter kunden främst och stöttar kunderna i vått och torrt, alltid med ett leende på läpparna. Samtidigt tar hon vara på styrkan i teamet och coachar dessa i egenskap av Teamleader. Victoria är inte rädd för utmaningar och är positiv till att hitta de bästa lösningarna för företagets medarbetare och dess kunder.

Fredrik sätter även han kunden i fokus och har en särskild förmåga att hitta lösningar på utmanande problem. Han tar vara på tekniken och tvekar inte för att använda SoftOne GO på bästa sätt genom att till exempel ta fram kundanpassade rapporter. Fredrik är en riktig teamplayer som ställer alltid upp för sina kollegor.

Stort grattis till vinnarna!