Att vara kund hos SoftOne

SoftOne ligger i teknisk framkant med en moduluppbyggd molnbaserad SaaS lösning, vilket ger dig som kund möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller separata moduler. Vi utvecklar lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön genom hela kundresan. Våra 2 600 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden.

Att bli kund

1
2
3
4
5
1

Vilka behov har du?

Vi hjälper dig att ta reda på vilka behov du har och skräddarsyr en lösning med hjälp av modulerna i SoftOne GO.

2

Förslag och offert

Baserat på dina behov får du ett affärsförslag som du kan titta på i lugn och ro.

3

När du är nöjd med vårt affärsförslag tecknar vi ett leveransavtal och samarbetet inleds.

4

Våra konsulter hjälper dig att komma igång

Kartläggning sker av just din verksamhet och du får en utbildning där bara din organisation är deltagare. Det  finns anpassade utbildningar för alla våra moduler så att du kan komma igång på rätt sätt och utnyttja alla möjligheter i våra system. I tätt samarbete mellan vår konsult och dig som kund görs förberedelser, justeringar, inläsningar och kvalitetssäkring för att säkerställa ett lyckat införandeprojekt.

5

Uppföljning

Efter en tid gör våra konsulter en uppföljning för att se att allt fungerar som det är tänkt.

Att vara kund

Som kund hos SoftOne får du alltid tillgång till de senaste uppdateringarna i din programmiljö. Vi ger dig även möjlighet till användarträffar och konferenser, utbildningar och naturligtvis en komplett personlig support.

1
2
3
4
5
1

Med SoftOne följer alltid möjligheten till personlig kontakt och har du en fråga eller fundering är vi aldrig längre bort än ett mail eller telefonsamtal.

2

Som kund får du tillgång till ett stort utbud av utbildningar, event och olika aktiviteter.

3

SoftOne är en mycket säker molnlösning och du når systemet när och var du vill.

4

SoftOne är alltid uppdaterad och möter kraven i ny lagstiftning, som t ex GDPR.

5

I vårt digitala kundcenter kan du rapportera, följa upp dina supportärenden och få svar på vanliga frågor.

SoftOne GO är byggt för att hjälpa ditt företag att utvecklas och växa. Vårt mål är att vara en långsiktig partner och vi vet att våra kunder uppskattar den inställningen.

Banbrytande
SoftOne GO

  • Molnbaserat och plattformsoberoende för total tillgänglighet
  • Komplett och modulbaserat affärssystem
  • Anpassat för bransch och roll inom företaget
  • Automatiserade flöden och API-kopplingar för full integration
  • Användarvänlig app med enkelt gränssnitt
17 937

SoftOne-användare en vanlig vardag.

Frågor och svar

Beroende på omfattningen så kan tid för uppstart variera. Vi rekommenderar att den diskussionen tas i ett tidigt skede så att vi kan vara förberedda och planera in tiden hos våra konsulter i god tid.

Det brukar sällan vara ett bekymmer men det händer att det i stället är kunden som vill skjuta på uppstart någon vecka för att de egna förberedelserna inte hunnits med.  Rådet är att vara tydlig med önskemål och vi brukar alltid ställa frågan tidigt i processen när ni vill komma igång.

Det beror helt på vilken lösning och vilka moduler ni väljer och hur många användare ni har.  Inga investeringskostnader. Kontakta en säljare på info@softone.se så berättar vi mer!

Ja, det går alltid att bygga på med fler moduler baserat på hur din verksamhet utvecklas. På så sätt kan du som kund växa med systemet. Du kan välja att använda enskilda moduler eller samla alla affärskritiska i ett och samma program. Att vi kan erbjuda en helhetslösning är något vi är mycket stolta över och som uppskattas av många av våra kunder.

Ja absolut, vi har ett gediget utbildningsprogram med många valmöjligheter. Du kan välja en utbildning som är anpassad till dina förkunskaper, alltifrån grundutbildningar till avancerade kurser för erfarna användare. Du hittar hela vårt kursutbud här.

SoftOne möter kraven i ny lagstiftning, såsom GDPR och är en mycket säker molnlösning. Vi är också ISO27001-certifierade. Du kan läsa mer här.

Ja, du kan alltid se statusen på dina supportärenden i vårt digitala kundcenter. Där hittar du även en kunskapsbank där du kan få svar på de vanligast förekommande frågorna. Du hittar vårt digitala kundcenter här.

Bli kund – Låt oss visa vilka möjligheter SoftOne ger dig.

Kontakta oss direkt för en demo eller personlig konsultation.

SoftOne-upplevelsen

Som kund hos SoftOne får du tillgång till användarträffar, utbildningar och andra aktiviteter.