Den 2 oktober är det återigen dags för SoftOne-Dagen. Årets upplaga kommer till följd av Covid19 att arrangeras digitalt. Även om vi inte har möjlighet att samla er i våra lokaler och gemensamt delta i den uppskattade underhållningen kommer vi se till att bjuda på minst lika mycket inspiration, lanseringsnyheter och interaktivt utbyte. Självklart kommer också vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris koras.

Temat för året är konkurrenskraft. Under den fullspäckade förmiddagen kommer du att få ta del av best practice vad gäller hur du ökar din verksamhets konkurrenskraft i en digital värld och inspireras kring hur man skapar förutsättningar för tillväxt i en föränderlig marknad. Som vanligt kommer du också få en inblick i hur SoftOne GO utvecklas framöver för att möjliggöra er fortsatta digitalisering. Vi är säkra på att ni kommer lämna Digitala SoftOne-Dagen med ny kunskap och inspiration och vara bättre rustade för framtidens utmaningar och möjligheter och ha några fler verktyg i verktygslådan för att öka er konkurrenskraft på marknaden.

Digitala SoftOne-Dagen 2020 anordnas den 2:a oktober 09:00-12:00. Eventet är kostnadsfritt men vi behöver din anmälan för att kunna skicka anslutningsinstruktioner. Anmäla dig redan nu!

SoftOne-Dagen 2021 den 26:e mars

Digitala SoftOne-Dagen 2020 är en försmak på den stora SoftOne-Dagen 2021 där användaren och dennes roll för ökad konkorrenskraft står i fokus. Anmälan dig till SoftOne-Dagen 2021 redan nu!

Agenda Digitala SoftOne-Dagen 2020

 • 9:00

  Introduktion & trendspaning

  Håkan Lord, VD och grundare SoftOne Group & Joel Köhl, VD SoftOne Sverige

 • 9:20

  Lansering: SoftOne GO 3.0

  Ta del av all ny funktionalitet i SoftOne GO, Anna Westerlind, CPO SoftOne

 • 9:50

  SoftOnes Digitaliseringspris 2020

  Prisutdelning till Årets Digitala Vinnare & Årets Digitala Resa

 • 10:05

  Best Practice: Digitaliseringsresan

  Videoinslag från vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris

 • 10:15

  Paus

 • 10:30

  Paneldiskussion: Digitalisering, utmaningar och trender

  Utvalda paneldeltagare i interaktiv diskussion där publiken har möjlighet att tycka till och rösta.

 • 11:00

  Summering och information om SoftOne-Dagen 2021

 • 11:10

  Paus

 • 11:15

  Livevisning av nyheterna i SoftOne GO 3.0

  Övergripande visning av de nya funktionerna i SoftOne GO 3.0 med livevisning och möjlighet att ställa frågor.

  Livevisningen är uppdelad i två separata spår. I anmälningsformuläret anmäler du dig till den visning som är aktuell för dig!

  TID – BEMANNING – LÖN eller EKONOMI – FÖRSÄLJNING – PROJEKT

 • 12:00

  Avslut

Bildgalleri från SoftOne-Dagen 2019

Den 25 oktober gick SoftOne-Dagen 2019 av stapeln. Årets upplaga var lite extra speciell, både då konferensen var i anslutning till våra nya lokaler på Drottninggatan 33 och då vi för första gången någonsin lanserade SoftOnes Digitaliseringspris.

Temat för året var digitalisering. Under den fullspäckade dagen fick deltagarna ta del av best practice vad gäller digitalisering, inspireras kring hur man leder digital transformation och fick veta mer om hur SoftOne GO utvecklas framöver för att möjliggöra er fortsatta digitalisering. Vi krönte också  vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris. Att digitalisera sin verksamhet är inte alltid enkelt, men vi är säkra på att ni kommer lämna dagen med ny kunskap och inspiration och vara bättre rustade för framtidens utmaningar och möjligheter. Se hela agendan längre ner på den här sidan.

I vanlig ordning avslutades eventet med middag och succéshowen ”It Takes a Fool To Remain Sane” med Ola Salo på Hamburger Börs.