• SoftOne-Dagen 2020

    Save the Date – 2:a oktober!

Den 2 oktober är det återigen dags för SoftOne-Dagen 2020. Det är årets SoftOne-höjdpunkt där vi samlar våra kunder, delar erfarenheter, utvecklas och inspireras. Vi kommer återupprepa förra årets succé och arrangera konferensen i anslutning till våra lokaler på Drottninggatan 33 i Stockholm. Självklart kommer också vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris koras.

Temat för året är konkurrenskraft. Under den fullspäckade dagen kommer du att få ta del av best practice vad gäller hur du ökar din verksamhets konkurrenskraft i en digital värld och inspireras kring hur man skapar förutsättningar för tillväxt i en föränderlig marknad. Som vanligt kommer du också få en inblick i hur SoftOne GO utvecklas framöver för att möjliggöra er fortsatta digitalisering. Vi är säkra på att ni kommer lämna dagen med ny kunskap och inspiration och vara bättre rustade för framtidens utmaningar och möjligheter och ha några fler verktyg i verktygslådan för att öka er konkurrenskraft på marknaden.

Vi ser fram emot en givande dag tillsammans med dig!

SoftOne-Dagen 2020 anordnas den 2:a oktober. Antalet platser är begränsade så se till att anmäla dig redan nu.

Bildgalleri från SoftOne-Dagen 2019

Den 25 oktober gick SoftOne-Dagen 2019 av stapeln. Årets upplaga var lite extra speciell, både då konferensen var i anslutning till våra nya lokaler på Drottninggatan 33 och då vi för första gången någonsin lanserade SoftOnes Digitaliseringspris.

Temat för året var digitalisering. Under den fullspäckade dagen fick deltagarna ta del av best practice vad gäller digitalisering, inspireras kring hur man leder digital transformation och fick veta mer om hur SoftOne GO utvecklas framöver för att möjliggöra er fortsatta digitalisering. Vi krönte också  vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris. Att digitalisera sin verksamhet är inte alltid enkelt, men vi är säkra på att ni kommer lämna dagen med ny kunskap och inspiration och vara bättre rustade för framtidens utmaningar och möjligheter. Se hela agendan längre ner på den här sidan.

I vanlig ordning avslutades eventet med middag och succéshowen ”It Takes a Fool To Remain Sane” med Ola Salo på Hamburger Börs.