• SoftOne-Dagen 2020

    Save the Date – 2:a oktober!

Den 25 oktober gick SoftOne-Dagen 2019 av stapeln. Det är årets höjdpunkt där vi samlar våra kunder, delar erfarenheter, utvecklas och inspireras. Årets upplaga var lite extra speciell, både då konferensen var i anslutning till våra nya lokaler på Drottninggatan 33 och då vi för första gången någonsin lanserade SoftOnes Digitaliseringspris.

Temat för året var digitalisering. Under den fullspäckade dagen fick deltagarna ta del av best practice vad gäller digitalisering, inspireras kring hur man leder digital transformation och fick veta mer om hur SoftOne GO utvecklas framöver för att möjliggöra er fortsatta digitalisering. Vi krönte också  vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris. Att digitalisera sin verksamhet är inte alltid enkelt, men vi är säkra på att ni kommer lämna dagen med ny kunskap och inspiration och vara bättre rustade för framtidens utmaningar och möjligheter. Se hela agendan längre ner på den här sidan.

I vanlig ordning avslutades eventet med middag och succéshowen ”It Takes a Fool To Remain Sane” med Ola Salo på Hamburger Börs.

SoftOne-Dagen 2020 anordnas den 2:a oktober. Antalet platser är begränsade så se till att anmäla dig redan nu.

Bildgalleri från SoftOne-Dagen 2019