SoftOne and Scrollan On Tour

8 februari, 2023

Arbetar du inom hantverkarbranschen och är på jakt efter inspiration, kunskap och nya knep för att spara tid och pengar, då är det här ett tillfälle för dig! Under mars månad bjuder SoftOne in dig till en spännande förmiddag med Jonas Morin för att prata om hur du kan med rätt verktyg inte bara överleva den stundande ekonomiska krisen utan även […]

Arbetar du inom hantverkarbranschen och är på jakt efter inspiration, kunskap och nya knep för att spara tid och pengar, då är det här ett tillfälle för dig!

Under mars månad bjuder SoftOne in dig till en spännande förmiddag med Jonas Morin för att prata om hur du kan med rätt verktyg inte bara överleva den stundande ekonomiska krisen utan även bygga motståndskraft för att växa med rätt affärsplattform.

Under eventet kommer du få ny kunskap, konkreta take-aways, erfarenhetsutbyte, motivation och givande diskussioner. Som deltagare har du möjlighet att nätverka med branschkollegor från ditt närområde.

Limiterat antal platser – så anmäl dig redan idag!

Tid 08.00 – 13.00

Vi besöker följande städer
Malmö 1 mars – Scandic Segevång
Göteborg 15 mars – Scandic Backadal
Jönköping 8 mars – Scandic Elmia
Stockholm 21 mars – SoftOne HQ Drottningsgatan 33
Umeå 29 mars – Scandic Plaza 

Kostnad
Kostnadsfritt. Avbokning sker 5 dagar innan event annars debiteras 500 SEK.

Höjdpunkter ur programmet

Block #1
Vi djupdyker i de senaste trenderna inom just er bransch, vilka möjligheter och utmaningar påverkar din verksamhet under 2023 och hur behöver du tänka för att stå motståndskraftig i en snabb föränderlig tid. I tider när kostnads-och tidsbesparing är högt uppe på agendan behöver du verktygen som hjälper dig att hitta enkla lösningar som gör stor skillnad.

Block #2
Är du nyfiken på hur dina branschkollegor tar betalt för sitt material, debiterar sin servicebil eller hur de får ihop sin affärsmodell? Många av dessa frågor kan lösas med hjälp av en affärsplattform som ger dig värdefulla insikter för att ta kontroll över din verksamhet. Jonas har över 20 års erfarenhet av branschen och kommer under det här blocket att testa just din affärsmodell genom en gemensam workshop där vi delar lärorika case om hur din branschkollegor har lyckats nå framgång.

Block #3
Lär dig mer om hur SoftOne och Scrollan har i över 30 år hjälpt hantverkare att spara tid och pengar genom att arbeta effektivt och smart. Vi berättar vår historia och vår passion för hantverksbranschen, våra ambitioner och mål för att hjälpa kunder att lyckas.

Vi ser fram emot att ses!

Har du frågor?
Vänliga kontakta jonas.morin@softone.se

Sökfunktion

Vi hjälper dig att hitta rätt