SoftOne för Elkedjan

Med SoftOne för Elkedjan får du ett komplett affärs-system med Order, Fakturering, Elektronisk fakturahantering, Lager och prishantering. SoftOne erbjuder även Ekonomi med elektronisk fakturahantering, avtalsfakturering och koncernredovisning. Det betyder att du har en leverantör, vilket förenklar din vardag och ger dig kostnadsfördelar.

Elkedjan och SoftOne har tagit fram ett specialpaket för medlemmarna i Elkedjan till en attraktiv månadshyra:

Order

Tidsbok

Orderplanering

Fakturering

Elektronisk fakturahantering

EDI

Vi samarbetar med de flesta större grossister, för att våra hantverkarkunder ska kunna få följesedeln på materialet direkt in på arbetsordern.

Som installatör/entreprenör har du mycket att tjäna på integration mot grossister. Du har alla dina grossisters prislistor och rabattbrev i systemet vilket gör att allt du köper får rätt pris automatiskt.

Läs mer om våra grossistsamarbeten inom EDI

Projektredovisning

Lager med lagerkoppling

Vi har en koppling till Elkedjan Nära-lagret. Elkedjan Nära är en tjänst där Elkedjan hanterar ert lagersaldo via beställningspunkter med automatisk påfyllnad. När ni plockar varor från lagret så kommer varorna in i SoftOne GO till rätt order. Det finns även möjlighet att ha ett speglat lager i SoftOne GO där redovisningen hanteras automatiskt.

Prishantering

Samarbetsavtal Elkedjan

Läs om samarbetsavtalet här.

Fördelar med SoftOne GO

  • Komplett molntjänst

  • En leverantör

  • Tidsbesparingar

  • Attraktiv prismodell

  • Integration butikssystem

  • Uppdatering i realtid

”Det här var ett riktigt bra beslut!  Våra montörer är hantverkare, inte sekreterare och nu har de allt i mobilen. Responsen från montörerna är väldigt bra. Man kan nästan vända på det och säga att de krävde att få det här systemet för att underlätta sin vardag.”

Håkan Johansson. Ordförande i Svenska Elkedjan och driver Svenska Elkedjan Ba:s Elektriska Vara

SoftOne erbjuder även Ekonomi, Lön, Avtalsfakturering och Koncernredovisning.

Det betyder att du har en leverantör, vilket förenklar din vardag och ger dig kostnadsfördelar.En fördel med SoftOne GO Molntjänst är även att det behövs inga investeringar i hård och mjukvara, teknikkonsulter. I Molntjänsten ingår backup tagning och uppdatering av prislistor.

Integration med FDT’s butiksdatasystem

FDT System och SoftOne Group ingår nu ett strategiskt samarbete med syfte att integrera FDTs butiksdatasystem med SoftOne GO Ekonomisystem bestående av redovisning, leverantör- och kundreskontra samt Elektronisk Fakturahantering för kontoret. De gemensamma kunderna erbjuds även SoftOne GO HR (Schema, Tid och Lön) som en naturlig del i SoftOne GO Molntjänst. Integrationen sker via s k API-integration dvs sker momentant för alltid aktuell information.

”Med vårt strategiska och långsiktiga samarbete kan våra gemensamma kunder känna sig trygga med sin lösning såväl i butiken som på kontoret. Med våra gemensamma resurser skall vi säkerställa att över tid kontinuerligt erbjuda våra kunder det bästa som vi med ny teknologi och säkerhet kan erbjuda.”

Christian Borell, CEO FDT System och vvd Elon Group


Referensgrupp

På bilden ses bl a Christian Nordemark Elkedjan, Årjängs Elektriska, Christian Borell FDT med flera.

Välkommen att kontakta mig!

KONTAKTA OSS
Telefon (växel): 0771-55 69 00
E-post: salj@softone.se

Låt mig visa vilka möjligheter SoftOne ger dig.

Har du frågor om SoftOne och våra lösningar? Kontakta oss direkt på hemsidan eller via mail/telefon.

Mer information

Att vara kund hos SoftOne

Samarbetsavtal Elkedjan

Läs om samarbetsavtalet här.

Samarbetsavtal FTD System

Läs om samarbetsavtalet med FTD System här.