Lär dig mer om softone.online

,

 

Vad är softone.online?
Det är en gemensam säkerhetslösning och inloggningsportal för hela vår plattform, och den är skapad för alla som loggar in i våra system som uppfyller kraven för GDPR. Där kan du ställa in de inställningar du vill ha för ditt konto och skapa din profil som du sedan använder för att logga in i SoftOne GO.

Vad gör jag om jag inte kan logga in?
Med softone.online är det lättare än någonsin att själv hantera dina inloggningsuppgifter. Webbläsaren hjälper dig att komma ihåg användarnamnet och det finns enbart en plats att logga in på. Har du problem med inloggningen kan du få hjälp med att både skapa en ny användare och att logga in via vår manual. Du hittar den här.

Blir det säkrare med softone.online?
Ja. Portalen innebär att vi uppdaterar vår plattform till senaste säkerhetsstandard. SoftOne GO har alltid haft hög säkerhet, och det är centralt för både oss och våra användare att hela tiden uppdatera säkerheten. SoftOne är ISO27001-certifierade och självklart är systemet GDPR kompatibelt.

Kan jag välja ett eget användarnamn?
Ja, det går bra. Genom att klicka på kugghjulen i övre högra hörnet i inloggningsrutan så kan du logga in på användarinställningar. Där ändrar du användarnamnet. Det kräver att du samtidigt byter lösenord. Det här gör att du som användare själv har möjlighet att skapa din profil, istället för att du är beroende av din chef.

Kan jag använda multifaktorinloggning?
Ja. Det finns funktioner för att få valideringskod via sms. Det här aktiverar du under användarinställningar efter att du som användare bekräftat ditt telefonnummer.

Vilka andra fördelar ger softone.online?
Portalen ger oss på SoftOne möjlighet att lägga upp information om sådant som rör våra system. Eftersom alla användare, oberoende om man loggar in från mobilen eller på webben, går via samma inloggning kan vi enklare nå ut med viktig information.