Löneoutsourcingkonsult

Fler och fler företag upptäcker vinsterna med att outsourca sin lönehantering till SoftOne. Vår outsourcingavdelning växer och vi behöver därför utöka med ytterligare en erfaren löneoutsourcingkonsult. Älskar du lön och trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

SoftOne ligger i digitaliseringens framkant. Med SoftOne Löneoutsourcing erbjuder vi våra kunder en komplett, molnbaserad tjänst för lönehantering. Vi arbetar i vårt egenutvecklade system SoftOne GO Lön/Tid/Bemanning. Du kommer tillsammans med Outsourcing-teamet bli drivande i att skapa goda relationer med våra kunder, stötta dem i sin digitaliseringsprocess och inspirera dem till att växa och utvecklas tillsammans med SoftOne.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av lönehantering och brinner för digitalisering inom HR och ekonomi. Du har goda kunskaper inom lön, schema och tid. Om du även är auktoriserad inom lön är det meriterande. Konsultrollen är en självklarhet för dig och du agerar instinktivt efter debitering och affärsmässighet. För att lyckas i rollen har du ett intresse av lönehantering och IT i stort.

Du är prestigelös, initiativkraftig och van att driva saker på egen hand samtidigt som du trivs att arbeta i tillsammans med ditt team. Du ser möjligheterna att växa, utvecklas och göra karriär inom företaget.

Som person är du social, självständig och noggrann med mycket god förmåga att planera dina arbetsuppgifter. Du trivs med kundkontakt och att ge den bästa service. För rätt kandidat finns framtida karriärmöjligheter inom andra funktioner i organisationen, såsom HR konsult, produktspecialist HR, säljare etc.

Meriterande
  • Erfarenhet från lönehantering inom outsourcing
  • Erfarenhet av nordiska outsourcingkontrakt
Vi erbjuder

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat
* Sommartid med 35/h arbetsvecka
* Tjänstepension
* Friskvårdsbidrag
* Privat sjukvårdsförsäkring

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor angående tjänsten kontakta Anna Möller, HR- och Service & Kvalitetschef,  anna.moller@softone.seSjälvklart så behandlas din ansökan konfidentiellt. 

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

Placering

Tjänsten är belägen på Stockholmskontoret vid Sergels Torg.

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.