.NET-utvecklare SoftOne GO

Som .NET-utvecklare hos SoftOne kommer du vara involverad i hela utvecklingsprocessen från krav och design till utveckling av färdiga funktioner i ett team som jobbar enligt Scrum.

SoftOne Group levererar en affärsplattform enligt Saas (Software as a service) och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. SoftOne är ett svenskt helägt företag med 80 medarbetare där huvudkontoret ligger i Stockholm samt lokala kontor i Helsingfors, Söderhamn och Colombo. SoftOne befinner sig i en stark tillväxtresa och söker .NET-utvecklare som vill jobba på ett modernt företag med den senaste teknologin.

Din vardag
Som .NET-utvecklare kommer du vara en del av ett agilt utvecklingsteam inom ERP (ekonomi, försäljning och projekt). Tillsammans med teamet kommer du att vara involverad i hela utvecklingsprocessen från krav och design till utveckling av färdiga funktioner. Teamet jobbar enligt Scrum och i nära samarbete med produktägaren för att kunna leverera så mycket affärsnytta som möjligt till kunderna efter varje sprint. Rollen kan beskrivas som fullstack och du kommer att få jobba med hela teknikstacken från databas och backend till frontend. Som utvecklare är du också involverad i hela DevOps-kedjan som omfattar deployment och drift av Saas tjänsten.

För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i .NET, C#, TypeScript och har jobbat med ett modernt frontend-ramverk t.ex. Angular eller React.

Dina dagliga uppgifter:

  • Leverera nya funktioner och förbättringar tillsammans med teamet
  • Granska och refaktorera kod för att uppnå hög kvalitet
  • Deltaga i analys- och kravarbetet för kommande funktioner och förbättringar

Meriterande är erfarenhet av:

  • ERP-utveckling
  • Angular
  • Entity Framework
  • Microsoft SQL Server

Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Stockholm där tre av utvecklingsteamen sitter tillsammans med produktavdelningen. Kontoret har en trevlig miljö och är lokaliserat centralt på Drottninggatan vid Sergels torg med härlig utsikt över Stockholms takåsar.

Vem är du?
Du har en adekvat universitets/högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och gillar komplex problemlösning tillsammans i ett team. Du har också en hög grad av självledarskap som gör att du kan driva och slutföra dina uppgifter. Det är viktigt att du är ansvarstagande och prestigelös, samt känner att det är naturligt att bidraga till gruppen med både initiativtagande och kunskap. Sist men inte minst är du mån om vilken energi du tar med dig till jobbet, för att höja energiomsättningen bland dina kollegor.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar SoftOne Group med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 46 761414138 eller via e-post: sara.johansson@nexergroup.com

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

SoftOne är ett SaaS-bolag inom ERP och HRM. Vår molnbaserade produkt SoftOne GO är marknadsledande leverantör i Norden för affärs- och HR-system. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön.

Bland våra 2000 kunder återfinns bolag såsom ICA Sverige, Coop och Tele2. SoftOne grundades 1985 och våra cirka 80 anställda arbetar från våra kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Privat sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Sommartid - 35/h arbetsvecka

Vi hjälper dig att hitta rätt