.NET-UTVECKLAR­E

9 februari, 2023

Som .NET-utvecklare kommer du vara en del av ett agilt utvecklingsteam inom ERP (ekonomi, försäljning och projekt) bestående av sju personer. Tillsammans med teamet kommer du att vara involverad i hela utvecklingsprocessen från krav och design till utveckling av färdiga funktioner. Teamet jobbar enligt Scrum och i nära samarbete med produktägaren för att kunna leverera […]

Som .NET-utvecklare kommer du vara en del av ett agilt utvecklingsteam inom ERP (ekonomi, försäljning och projekt) bestående av sju personer. Tillsammans med teamet kommer du att vara involverad i hela utvecklingsprocessen från krav och design till utveckling av färdiga funktioner. Teamet jobbar enligt Scrum och i nära samarbete med produktägaren för att kunna leverera så mycket affärsnytta som möjligt till kunderna efter varje sprint.

Rollen kan beskrivas som fullstack och du kommer att få jobba med hela teknikstacken från databas och backend till frontend och mikrotjänster i Azure. Som utvecklare är du också involverad i hela DevOps-kedjan som omfattar deployment och drift av molntjänsten.

För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i .NET, C#, TypeScript och har jobbat med ett modernt frontend-ramverk t.ex. Angular eller React.

Dina dagliga uppgifter

  • Leverera nya funktioner och förbättringar tillsammans med teamet
  • Granska och refaktorera kod för att uppnå hög kvalitet
  • Deltaga i analys- och kravarbetet för kommande funktioner och förbättringar

Meriterande är erfarenhet av

  • ERP-utveckling
  • Angular
  • Entity Framework
  • Microsoft SQL Server

Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Stockholm där tre av utvecklingsteamen sitter tillsammans med produktavdelningen. Kontoret har en trevlig miljö och är lokaliserat centralt på Drottninggatan med härlig utsikt över Stockholms takåsar.

Vem är du?

Du har en adekvat universitets/högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och gillar komplex problemlösning tillsammans i ett team. Du har också en hög grad av självledarskap som gör att du kan driva och slutföra dina uppgifter.

Det är viktigt att du är ansvarstagande och prestigelös, samt känner att det är naturligt att bidraga till gruppen med både initiativtagande och kunskap. Sist men inte minst är du mån om vilken energi du tar med dig till jobbet, för att höja energiomsättningen bland dina kollegor.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på markus.hanna@nexergroup.com alternativt på mobil +46 73 031 15 81.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Sökfunktion

Vi hjälper dig att hitta rätt