Nomineringen till SoftOnes Digitaliseringspris är öppen!

Nu kan du nominera kandidater i de två priskategorierna Årets Digitala Vinnare och Årets Digitala Resa i SoftOnes Digitaliseringspris som delas ut på SoftOne-Dagen 2020 den 2:a oktober. Vi vill ha din hjälp att hitta Sveriges digitala förebilder!

Digitaliseringen går i en rasande fart. Behoven av moderna system hos såväl anställda som företag är ofrånkomliga och många av Sveriges företag erfar stora fördelar och vinster med de digitaliseringsinsatser de genomför. Att digitalisera sin verksamhet är däremot inte alltid enkelt, och resan är inte alltid spikrak. SoftOne strävar efter att skapa möjligheter för våra kunder att digitalisera och effektivisera sitt arbete med molntjänsten SoftOne GO. Det här priset delas ut för att hylla de företag som vågar ifrågasätta gamla arbetsmönster och ta sig an framtidens digitala verktyg.

Priset delas ut i två kategorier, Årets Digitala Resa och Årets Digitala Vinnare.

Årets Digitala Resa

Priset för Årets Digitala Resa går till en drivande kraft på det företag som, på ett innovativt och resultatinriktat sätt, har överkommit stora utmaningar på sin digitaliseringsresa. Verksamheten har inte låtit utmaningarna stoppa dem, utan har, med hjälp av tillgängliga digitala arbetssätt och verktyg, kunnat påvisa positiva resultat för hela verksamheten.

Årets Digitala Vinnare

Priset för Årets Digitala Vinnare går till en drivande representant på det företag som genom branschledande digitala strategier och arbetssätt i sann pionjäranda ökat verksamhetens ekonomiska och administrativa vinster. Årets Digitala Vinnare använder sig av digitalisering för att möjliggöra en ökad nytta för såväl anställda som kunder och är en inspirationskälla för andra företag i branschen.

Priserna för Årets Digitala Resa och Årets Digitala Vinnare delas ut under SoftOne-Dagen 2020 den 2:a oktober. Anmäl dig nu!
Vill du nominera ditt företag eller en branschkollega?

Skicka ditt förslag med en motivering till marknad@softone.se.

Nomineringsperiod: 1/6-1/9-20

Juryn består av följande representanter från SoftOne

Håkan Lord, Grundare och CEO, SoftOne Group
Joel Köhl, CEO SoftOne Sverige
Katarina Bennich, CMO SoftOne Group

Om SoftOnes Digitaliseringspris

SoftOne brinner för att driva den digitala utvecklingen framåt tillsammans med våra kunder. Därför lanserade vi 2019 ett Digitaliseringspris där digitala föregångare som leder branschen framåt prisbelönas. Representanter från branschen, kunder och medarbetare bidrar till att utse nominerade som visat på såväl ett framgångsrikt digitaliseringsarbete som lyckade resultat och på olika sätt utmärkt sig med ett effektivt digitaliseringsarbete och metodik för att överkomma digitala utmaningar. Läs mer här.

Om SoftOne-Dagen 2020

Temat på SoftOne-Dagen 2020 är konkurrenskraft i en digital värld. Du kommer få stora möjligheter att ta del av best practice vad gäller digitalisering, inspireras kring hur man ökar sin konkurrenskraft, fördjupa ert kunnande i SoftOne GO och få veta mer om hur SoftOne GO utvecklas framöver för att möjliggöra er fortsatta digitalisering under dagen. Du kommer också få tillgång till VIP-support. Se hela agendan och anmäl dig här.

Videointervjuer med förra årets vinnare

Konkurrensen bland de nominerade företagen till SoftOne Groups Digitaliseringspris 2019 var stenhård. Trots det enades juryn om två vinnare; Maxi ICA Stormarknad Linköping i kategorin Årets Digitala Resa och JoSwe El AB i kategorin Årets Digitala Vinnare.

Här kan ni se intervjuer med förra årets vinnare.