• Rådgivande tjänster

  SoftOne erbjuder en rad olika tjänster med målet att ge bästa möjliga stöd för dig som vår kund. Här kan du läsa om våra rådgivande tjänster som ger dig ett löpande stöd i ditt arbete.

Rådgivande tjänster

Våra löpande tjänster erbjuder dig som kund ett mer långsiktigt stöd och nära samarbete med SoftOne. Vi drivs av partnerskapet med våra kunder, och vårt mål är alltid att kunden ska få ut maximal affärsnytta av systemet. Därför finns de här tjänsterna.

 • SoftOnes förvaltningstjänst
  Pris på begäran
  Målet med förvaltningstjänsten är att du ska få ut maximal affärsnytta av systemet. Med den löpande tjänsten får ni stöd i hur ny funktionalitet ska användas, som ett komplement till den dokumentation ni förses med. I ett nära samarbete får ni inspiration och styrning som driver utvecklingen och era tillväxtmål. Låt er verksamhet växa med det stöd som finns i SoftOne GO!
  Softone GO utvecklas ständigt och varannan vecka släpps ny verksamhetsnytta i SoftOne GO med alltifrån nya funktioner till anpassningar av tillkommande regler från våra myndigheter. Våra kunders verksamhet utvecklas också löpande; organisationen förändras, nya saldon tillkommer, nya behörighetsroller tillkommer. Varje kund har sin unika uppsättning. Det är kunden som äger sin uppsättning och ansvaret för att uppsättningen är regelrätt och uppdaterad. Med vår förvaltningstjänst erbjuder vi ett enkelt sätt att se till att er uppsättning är optimerad för er verksamhet, under ledning av en dedikerad verksamhetskonsult.

  Kontakta oss för en offert för er verksamhet. I priset ingår överenskommet förarbete och efterarbete. Dessutom ingår deltagande för 2 personer på den årliga SoftOne-Dagen  samt 10% rabatt på övriga konsulttjänster.

  Läs mer och boka här.

 • Integrationstjänst Tid/Lön Plus
  5:- per anställd/månad
  Vi bygger ut våra integrationer från SoftOne GO Tid/Lön till våra myndigheter. Först ut är Arbetsgivarintyg.nu. Efter kvalitetssäkring tar vi steget vidare mot ytterligare integrationer.

  I SoftOne GO Tid/Lön kan du skicka arbetsgivarintyg direkt till webbtjänsten arbetsgivarintyg.nu. Uppgifterna i lönesystemet skickas smidigt över till arbetsgivarintyg.nu där du sedan loggar in och skickar arbetsgivarintyget. Där kan du också komplettera vid behov. Med den här integrationen överförs rätt uppgifter som automatiskt hamnar på rätt plats i intyget. Det är enkelt och snabbt och du slipper skriva in alla uppgifter manuellt. För er kunder som inte har SoftOne GO Lön kommer färre uppgifter med i integrationen.

  Uppsättning av Integrationstjänst Tid/Lön Plus krävs. Läs mer under våra Mikrotjänster. Bokas via konsult (at) softone.se.