Redovisningsekonom

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har 2-3 års arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter och att du därmed är trygg i din kompetens.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har 2-3 års arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter och att du därmed är trygg i din kompetens. Dessutom har du ett genuint systemintresse och goda Excel-kunskaper. Därtill kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

I den här rollen värdesätter vi egenskaper som nyfikenhet, noggrannhet och känsla för struktur. Du är en analytisk, resultatorienterad person med inre driv. Du har dessutom en förmåga att sätta dig in i nya situationer på ett snabbt och effektivt sätt, trivs i en miljö med snabba beslutsvägar och har en vilja att långsiktigt vara en del av och utvecklas tillsammans med SoftOne. Utöver det är du social och kommunikativ, med en prestigelös och kundorienterad inställning!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • Bankbetalningar
  • Månatliga avstämningar
  • Delaktighet i månads- och årsbokslut inklusive årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Delaktig vid bolagsförvärv

Ni är totalt 3 personer på ekonomiavdelningen utöver CFO och kommer att hantera den löpande redovisningen för koncernens 6 bolag i Norden, där du kommer att ansvara för att vi som ett team levererar snabba bokslut av hög kvalitet. Vid årsbokslut kommer du vara delaktig i b.la. konsolidering, planering av koncernbidrag, framtagning av årsredovisningar och inkomstdeklarationer. SoftOne befinner sig i en spännande expansionsfas där vi växer tillsammans med våra kunder och vinner alltmer mark på marknaden samt växer genom bolagsförvärv. Som en del i ekonomiavdelningen blir du naturligt en viktig person som får vara med och delaktig på denna resa.

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samarbete med oss på Vindex. Vid frågor är du välkommen att  kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka (jennifer.hietapakka@vindex.se eller 073-727 96 66).

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vi hjälper dig att hitta rätt