Digitala SoftOne-dagen 13 oktober

Nu bjuder vi in till Digitala SoftOne-dagen hösten 2023. Den 13 oktober är du som kund välkommen att delta och ta del av nyheter, inspiration och kunskap kring SoftOne GO. Eventet är kostnadsfritt.

Mitt projekt-12 (7)

Lansering av nya funktioner, kunskapsdelning...och en tjuvtitt på vårt nya gränssnitt

Vad vore ett event utan en lansering, på Digitala SoftOne-dagen är det dags att lansera SoftOne GO 9.0. Vår produktchef ger oss en överblick av det senaste. Inte nog med det, vi vill också blicka framåt och bjuder givetvis på vår roadmap för kommande 6 månader.

Vi kommer bland annat berätta om vårt pågående projekt för att förbättra användarupplevelsen i SoftOne GO. Detta är ett arbete som kommer löpa under en tid framöver, och på SoftOne-dagen bjuder vi på en första titt på vårt nya gränssnitt.

Vi kommer även bjuda på två 45-minuterspass där vi tar er igenom de viktigaste nya funktionerna och uppdateringarna som gjorts i SoftOne GO sedan mars 2023.

Agenda

9.00
Vi inleder med att berätta om SoftOne GOs ansiktslyft och på vilka sätt vi satsar på användarupplevelsen

9.15
Lansering av SoftOne GO 9.0

9.35
Roadmap
SoftOne GO

10.00
Digitaliseringspriset 2023. Varje år delar vi ut ett pris till kunder som utmärkt sig i sin digitala resa

Demoblock

Här väljer du vilket block du vill delta på live. Båda blocken kommer att spelas in och delas i efterhand om du vill ta del av båda eller dela med din organisation i efterhand. Du behöver inte ange detta val i förhand, det väljs under eventet.

Block ERP – 10: 15
Ta del av senaste uppdateringarna och nyheterna i våra ERP-moduler. Under denna punkt blir det en bra blandning av demonstration och presentation från våra SoftOne-experter

Block HRM – 10:15
Ta del av de senaste uppdateringarna och nyheterna i våra HRM-moduler. Under denna punkt blir det en blandning av demonstration och presentation från våra SoftOne-experter

11:00
Summering och “Tack för idag”!

Anmälan

Notera – Om du inte får en bekräftelse till din inkorg efter att du registrerat dig, dubelkolla i skräpposten. Tyvärr hamnar det där hos vissa epostklienter 🙈

April 2024

SoftOne-dagen 2024

Vår fysiska SoftOne-dag är tillbaka igen i april. Anmälan öppnar i samband med Digitala SoftOne-dagen den 13 oktober. Håll utkik efter inbjudan i SoftOne GO och i din epost. Hoppas att vi ses i april!

Search our site

Hakutoiminto

Autamme sinua löytämään oikean

Vi hjälper dig att hitta rätt