SoftOne förnyar samarbetet med DataProfessional

SoftOne, som utvecklar det molnbaserade affärssystemet SoftOne GO, fortsätter sitt samarbete med tidterminalsleverantören Data Professional och erbjuder nu ett paketpris samt en hyrlösning för beställning via leverantörens hemsida. SoftOne har även breddat sitt utbud av anvisade leverantörer av tidterminaler för att erbjuda sina kunder ökad trygghet och valmöjlighet. Tidterminalerna används av SoftOnes kunder som nyttjar mjukvaran SoftOne TimeStamp för tidstämpling.

”Efter ett långtgående samarbete med Data Professional tar vi ett nytt steg där beställningsprocessen för SoftOnes kunder har förenklats och erbjudandet av tidterminalen Carator Paneltouch och tilläggsprodukter slagits ihop till ett paketpris och även erbjuds för uthyrning. Tidterminalen är ett viktigt arbetsverktyg för våra kunder och vi vill göra det enkelt för dem att få en överblick över anvisade leverantörer och lägga sina beställningar på den hårdvara de behöver”, säger Denho Bilir, Chief Information Officer på SoftOne Group.

”Data Professional har levererat professionella produkter inom IT i årtionden. I samarbetet med SoftOne förstärker vi upplevelsen av SoftOnes professionella system, där det är viktigt att själva hårdvaran fungerar riktigt bra. Denna lösning levereras en komplett produkt där vårt mål är att SoftOnes kunder får en stabil och professionell upplevelse av hela leveransen”, säger Henrik Jansson, VD på Data Professional.

I SoftOne Timestamp har anställda möjlighet att stämpla sina tider och ange avvikelseorsaker vid behov. Förutom stämpling kan anställda även se sitt schema, sina saldon, kvarvarande rast och nyheter som ni vill dela via stämpelklockan. Det går även att skriva ut en brandlista ur stämpelklockan. Användare kan välja valfri hårdvara till SoftOne TimeStamp, men en kvalitetssäkrad lösning rekommenderas då belastningen på skärmen kan vara hög.

SoftOnes anvisade leverantörer av tidterminaler hittas här.

Om SoftOne Group

SoftOne Group är ett nordiskt bolag som erbjuder molntjänsten SoftOne GO Affärs- och HR System till mindre och medelstora företag i Norden. Bland kunderna finns ICA, Elkedjan, Mathem, Tele2 butikerna, Instalco med flera inom detaljhandeln, service- och hantverksföretag och redovisningsbyråer. SoftOne GO Molntjänst omfattar såväl moduler inom försäljning och ekonomi som projektredovisning, logistik, HR och lön och är den ledande helhetslösningen som molntjänst för mindre och medelstora företag på den nordiska marknaden.