SoftOne Group har rekryterat ny marknadschef

Louise Ekeblad och Håkan Lord

Louise Ekeblad har efter sommaren tillträtt rollen som CMO och marknadschef hos SoftOne Group. Hennes uppdrag är att säkerställa att företaget ligger i framkant med sin marknadsföring och stärker sin position. SoftOne Groups CEO och grundare, Håkan Lord, hälsar Louise varmt välkommen och säger att han ser fram emot att arbeta ihop och få dra nytta av hennes kunskap och erfarenhet inom marknadskommunikation och varumärkesbyggande.

Louise har en ekonomie magister från Lunds universitet och har stor erfarenhet av Affärssystem-branschen och var bland annat 6 år som marknadschef på Time Care AB.

” Det känns oerhört spännande att få vara en del av SoftOne. Företaget har gedigen branschkunskap och expertis och mitt mål är att förmedla detta och fortsätta bygga långsiktiga relationer med såväl framtida som befintliga kunder. Idag är kunderna pålästa och vet vad de vill ha, vilket gör mitt jobb både roligt och utmanande. Vår vision är att skapa tillväxt och lönsamhet för våra kunder och det är något jag kommer lägga fokus på i mitt marknadsarbete,” säger Louise.

Om SoftOne Group

SoftOne Group är ett nordiskt bolag som erbjuder molntjänsten SoftOne GO Affärssystem. SoftOne GO omfattar såväl moduler inom försäljning och ekonomi som projektredovisning, logistik, HR och lön och är den ledande helhetslösningen som molntjänst på den nordiska marknaden. Bland kunderna finns ICA, Elkedjan, Mathem, Tele2 butikerna, Instalco med flera inom detaljhandeln, service-och hantverksföretag och redovisningsbyråer.