SoftOne Group rekryterar Johan Waessman som ny CTO

Johan Waessman tillträder som ny Chief Technical Officer (CTO) hos SoftOne Group i början av mars 2022. Johan kommer närmast från 14 år på Unit4, där han har en ledande roll som R&D Manager. SoftOne befinner sig i en expansiv fas och det finns ett behov av ledarskap och krav på hög teknologisk kompetens i […]

Johan Waessman tillträder som ny Chief Technical Officer (CTO) hos SoftOne Group i början av mars 2022. Johan kommer närmast från 14 år på Unit4, där han har en ledande roll som R&D Manager. SoftOne befinner sig i en expansiv fas och det finns ett behov av ledarskap och krav på hög teknologisk kompetens i utvecklingsteamet, vilket Johan kommer bidra med. Johan ingår i koncernledningen för SoftOne Group som CTO och är utvecklingschef i det helägda dotterbolaget SoftOne Application AB.

Håkan Lord, CEO och grundare av SoftOne Group, hälsar Johan varmt välkommen till företaget. ”Johan är en driven och erfaren utvecklingschef med spetskompetens inom affärssystem. Vi investerar varje år cirka 35% av omsättningen i R & D och jag är övertygad om att Johan är rätt person att ta vara på resurserna och driva företagets utvecklingsverksamhet framåt i enlighet med vår vision och roadmap.”

I sin roll som CTO kommer Johan att leda utvecklingsteamen i Sverige och Sri Lanka, samt säkerställa att SoftOnes affärsplattform fortsätter ligga i teknisk framkant genom nya och innovativa lösningar som hjälper kunderna i deras vardag. SoftOnes utvecklingsavdelning arbetar agilt med löpande tvåveckors sprintar för att kunna tillmötesgå marknaden och kundernas behov på bästa sätt. Fokuset är viktigt i utvecklingen då vi aldrig vill tumma på kvalitet och ständigt arbeta mot visionen, att utveckla Nordens ledande kompletta affärsplattform. SoftOne Group har en hög säkerhetsnivå med ett ledningssystem för informationssäkerhet och är certifierad i enlighet med ISO27001.

Johan Waessman, SoftOne Groups nye CTO. ”SoftOne Group ligger i digitaliseringens framkant med affärsplattformen SoftOne GO och jag ser fram emot att vara med och bidraga till den snabba expansion som företaget genomgår. ”

Share this entry

Vi hjälper dig att hitta rätt