SoftOne inleder samarbete med TimeTerminal

SoftOne Group, utvecklaren och leverantören av det molnbaserade affärssystemet SoftOne GO, har breddat sitt utbud av anvisade leverantörer av tidterminaler för att erbjuda sina kunder ökade valmöjligheter. Tidterminalerna används av SoftOnes kunder som nyttjar mjukvaran TimeStamp för tidstämpling.

– Vårt samarbete med TimeTerminal är ett steg i vårt arbete att erbjuda våra kunder alternativa lösningar. Vi uppfattar att TimeTerminal uppfyller våra leverantörskrav som ämnar till att säkerställa att våra kunder får tillgång till en kvalitetssäkrad stämpelklocka anpassad utefter deras behov. Tidterminalen är ett viktigt arbetsverktyg för våra kunder. TimeTerminal erbjuder också våra kunder två års kompletterande support och garanti som en del i deras erbjudande, vilket är en trygghet för oss och våra kunder, säger Denho Bilir, Chief Information Officer på SoftOne Group.

–  Vi på TimeTerminal är mycket glada över samarbetet med SoftOne Group. De har ett stort antal kunder inom många branscher, och speciellt inom handeln och dagligvaruhandeln där tidterminaler ofta används. Våra pekskärmsterminaler är optimerade för molntjänster och vi ser fram emot att stödja SoftOnes kunder, säger Dirk Lüders, Global Partnerships Director på TimeTerminal.

I SoftOne Timestamp har anställda möjlighet att stämpla sina tider och ange avvikelseorsaker vid behov. Förutom stämpling kan anställda även se sitt schema, sina saldon, kvarvarande rast och nyheter som ni vill dela via stämpelklockan. Det går även att skriva ut en brandlista ur stämpelklockan. Användare kan välja valfri hårdvara till SoftOne TimeStamp, men en kvalitetssäkrad lösning rekommenderas då belastningen på skärmen kan vara hög.

SoftOnes anvisade leverantörer av tidterminaler hittas här.

English version of the press release.

Om SoftOne Group

SoftOne Group är ett nordiskt bolag som erbjuder molntjänsten SoftOne GO Affärs- och HR System till mindre och medelstora företag i Norden. Bland kunderna finns ICA, Elkedjan, Mathem, Tele2 butikerna, Instalco med flera inom detaljhandeln, service- och hantverksföretag och redovisningsbyråer. SoftOne GO Molntjänst omfattar såväl moduler inom försäljning och ekonomi som projektredovisning, logistik, HR och lön och är den ledande helhetslösningen som molntjänst för mindre och medelstora företag på den nordiska marknaden.

Om TimeTerminal
Sedan 1999 har TimeTerminal Sweden designat, konstruerat och tillverkat terminaler i världsklass som specifikt används med avancerade molnbaserade webbappar för Workforce Management, Time and Attendance & Payroll. Våra innovativa idéer ledde till en tidig användning av Touchskärmsteknik för en förbättrad användning av dessa applikationer.

Varje dag används våra terminaler av myndigheter och företag inom detaljhandel, tillverkning, sjukvård, hotell & turism och logistik. Vårt uppdrag är tydligt – vi får WFM-webbapplikationer att fungera och framträda på ett fantastiskt sätt.