Chefer kan nu attestera sin personal via appen! I en tid där flexibilitet och rörlighet blir allt viktigare är det här en efterlängtad funktionalitet som innebär att du kan sköta din attestering var du än är.  Som attesterande chef kan du se både en Översiktsvy över samtliga anställda som du har attestbehörighet för​ och en Detaljvy för mer detaljerad information om varje anställd​.

Det här är en helt ny funktion som ingår för alla kunder av SoftOne GO Tid utan tilläggskostnad.

Det här är en funktionalitet som möjligggör attestering var du än befinner dig, utan dator. Vi jobbar nära våra kunder och vet att de har behov av att röra sig fritt både på och utanför arbetsplatsen. Vi strävar alltid efter att förenkla för våra kunder och det här är ett konkret exempel på när vi gör just det, säger Joakim Brolin, QA på SoftOne.

Funktionen heter Attestera Tid, precis som i webbversionen. Webbversionen innehåller fortfarande större valmöjlighet, men i Översiktsvyn och Detaljvyn hittar du alla grundläggande funktioner du behöver för att sköta attesteringen av dina anställda.

I Översiktsvyn kan du se överskådlig information för dina anställda, d.v.s. de du har attestbehörighet över, i vald attestperiod. Via en filterikon kan du filtrera på specifika anställda såväl som ändra sortering.  Du kan också bläddra framåt och bakåt mellan attestperioderna.

I detaljvyn, som avser specifika dagar för den anställde och inte hela perioden, kan du se mer detaljerad information för varje anställd. Du ser bland annat detaljer om en specifik anställds tider och kan härifrån ändra attestnivån för specifika dagar.

Om du glömmer vad de olika i ikonerna i funktionen betyder finns beskrivningar under frågetecknet både i Översiktsvyn och Detaljvyn. Du kan också se varningar relaterade till stämplingar i appen.

Du kan läsa mer om den nya funktionen och hur inställningarna ser ut här.

Andra produktnyheter och lanseringar i SoftOne GO