Anställda kan nu med ett enda klick klarmarkera hela sin period inför attest!

Vi uppdaterar Min Tid i appen med en översiktsvy där du som användare kan få en snabb översikt över hur du jobbat under månaden. Du ser din arbetade tid, frånvaro samt arbetad tid utanför schematid under perioden. Summeringarna döljs dock om det inte finns något att visa. Genom översikten går det även att registrera frånvaro eller skicka in en ledighetsansökan. Det kan också klarmarkera hela månaden med ett enkelt knapptryck, om du har behörighet till det. Du ser även om det finns några eventuella varningar i perioden och hur många dagar som behöver klarmarkeras samt hur många som redan är klarmarkerade. Om du inte har några avvikelser under perioden kan du trycka på Jag vill klarmarkera perioden. Då kommer alla dagar under perioden klarmarkeras för attestering så länge du har behörighet att utföra detta.

Vi vet att många av våra användare använder appen för att registrera sina tider. Nu möjligggör vi även klarmarkering av tider i appen. Det här är en funktionalitet som sparar tid och gör att du slipper logga in på en dator för att sköta din tidsregistrering, säger Joakim Brolin, QA SoftOne.

Det är en helt ny funktion som ingår för alla kunder​.

Endast anställda som hör till ett Tidavtal med funktionen att klarmarkera sin period kommer att kunna se knappen ”Jag vill klarmarkera perioden”

Andra produktnyheter och lanseringar i SoftOne GO