SoftOne® satsar inom Tid och Lön och förstärker med två erfarna medarbetare

Digitaliseringen skapar helt nya spelregler på marknaden och utvecklingen inom tidsystem, bemanningsplanering och lönehantering tar stormsteg. För att fortsätta att ligga i framkant och stötta våra många kunder tillsätter SoftOne två nya medarbetare med lång erfarenhet inom HR-området, Lina Brådhe och Cristel Annell.

”SoftOne Group växer starkt inom tid och lön och vi stärker oss nu ytterligare med Lina inom försäljning och Christel inom konsult, vilket vi är mycket glada för. Vi vill hälsa er hjärtligt välkomna att växa med oss på SoftOne Group”, säger Håkan Lord, CEO SoftOne Group.

Lina Brådhe tillträdde i rollen som Senior Sales Executive New Accounts den 27:e april. Hon kommer ingå i den nya försäljningssatsningen SoftOne® Business Solutions som fokuserar på att möta efterfrågan från företagets kundgrupper via partnerskap, digital försäljning och rådgivning. Lina kommer senast från det amerikanska bolaget Planview. Lina har lång erfarenhet av HR-området där hon arbetat med såväl försäljning av affärs- och HR-system som system för bokslutsprocessen.

”Jag brinner för effektivisering och för att förstå kundens verksamhet, att med rätt lösning stötta och underlätta vardagen för företag och anställda. Jag ser fram emot att hjälpa nya kunder att effektivisera sina verksamheter och därmed kunna lägga ännu mer fokus på sin kärnverksamhet genom det kompletta affärssystem SoftOne GO”, säger Lina Brådhe.

Cristel Annell tillträdde som verksamhetskonsult med fokus på Tid, Lön och Ekonomi i början på maj, och ersätter Cia Tengman som går vidare med nya utmaningar. Med en gedigen erfarenhet inom Lön kommer Cristel tillföra ett stort värde för SoftOnes kunder som nyttjar SoftOne GO Lön, det helt molnbaserade lönesystemet som är fullt integrerat med modulerna SoftOne GO Tid och Bemanning. Cristel kommer senast från Intelliplan, affärssystem för bemanningsföretag, där hon arbetat som verksamhetskonsult med fokus på ekonomi, effektivisering av ekonomi- och lönehantering. Hon har även tidigare erfarenhet som Lönechef.

I sin roll som verksamhetskonsult på SoftOne kommer Cristel implementera och utbilda nya kunder i affärssystemet SoftOne GO och konsultera befintliga kunder för att säkra optimalt användande av systemet med fokus på ekonomisk uppföljning. Cristels stora intresse för effektivisering och automatisering kommer komma väl till pass.

Lön har varit den röda tråden i hela mitt yrkesverksamma liv. Att nu få kombinera min kunskap inom lön med att som konsult få hjälpa våra kunder att effektivisera sitt arbete inom området känns väldigt spännande”, säger Cristel Annell.

SOftOne satsar inom Tid, Bemanning och Lön med två nya medarbetare

SoftOne satsar inom Tid, Bemanning och Lön med de två nya medarbetarna Cristel Annell (t.v.) och Lina Brådhe (t.h.), här tillsammans med SoftOne Groups CEO och grundare, Håkan Lord.