SoftOne växer och rekryterar tjänster till en rad befattningar

SoftOne fortsätter sin snabba tillväxttakt och rustar för ytterligare tillväxt genom att utveckla organisationen med fem nyrekryteringar.

Förra året var ett viktigt år för SoftOne Group där företaget stärkte sig som företagsgrupp samtidigt som avtalsstocken ökade med 19% och omsättningen med 10%. SoftOne Group återinvesterar i verksamheten med bibehållande av svarta siffror, där varenda krona används för att stärka vårt kunderbjudande. Målet är att dubbla tillväxttakten under 2020 och öka med 30% under 2021. För att stötta den växande kundbasen utlyser SoftOne Group fem nya tjänster till olika befattningar inom företaget. Rollerna som ska tillsättas är inom konsultavdelningen, löneoutsourcingavdelningen, utvecklingsavdelningen med både en dot.net-utvecklare och apputvecklare samt till Service & Kvalitet-avdelningen.

”Vi växer starkt på alla våra huvudmarknader, vinner marknadsandelar och får starkt gehör för våra idéer om att kombinera digitalt tänk med ett uttalat partnerskap med våra kunder. Nu behöver vi fler som kan hjälpa oss i vår tillväxtresa”, säger Joel Köhl, VD på SoftOne Sverige.

Tidigare under våren har Joel Köhl, VD för SoftOne Sverige AB tillsatts med ansvaret för att utveckla försäljningen, konsultverksamheten och löneoutsourcingen på i första hand den svenska marknaden. Teamet om cirka 60 anställda i Sverige och Finland har även kompletterats med två nya medarbetare inom Tid- och Lön-området, Lina Brådhe och Cristel Annell, inom Försäljning respektive Konsult. Det har även tillförts resurser till såväl Service och Kvalitet för ökad service och problemanalys, som Produktavdelningen med en ny en ny Chief Product Officer, men även utvecklingsresurser gällande främst mobil utveckling tidigare under året.

Utvecklingskapaciteten av affärssystemet är god och kvalitetsnivån med åtföljande effektivitet har höjts systematiskt för att säkerställa att SaaS-lösningen SoftOne GO ligger i teknisk framkant. Med ett förstärkt Software as a Service-erbjudande och organisation samt flera nya partnerskap och kundförvärv var flytten till nya lokaler på Drottninggatan 33 som genomfördes 2019 en del i strategin för att stötta företagets tillväxtresa. Där huserar SoftOne Group på två egna våningsplan i moderna kontorslokalerna belägna högst upp i fastigheten.

Flytten gör att vi kan expandera och samtidigt skapa en inspirerande arbetsmiljö för våra befintliga och blivande medarbetare. Då kan vi fortsätta leverera kvalitet och service på högsta nivå till våra kunder och får ännu bättre förutsättningar att utbilda våra kunder, vårda våra kundrelationer och stötta våra kunder i deras digitaliseringsresa”, säger Håkan Lord, VD på SoftOne Group.

Arbetsbeskrivningar för de utannonserade tjänsterna hittas här:

Karriärsidan på SoftOnes hemsida finns möjlighet att lära känna flera ur personalen via intervjuer samt läsa om några av de förmåner som SoftOne erbjuder.