Teamleader & Verksamhetskonsult med inriktning tid & bemanning, lön och HR

Har du erfarenhet inom tid & bemanning, lön och HR samtidigt som du har goda ledaregenskaper? Läs vidare och sök tjänsten som Teamleader hos oss!

Som teamleader och verksamhetskonsult ansvarar för att projektleda och implementera affärsplattformen SoftOne GO samt att leda våra HRM-konsulter. Som verksamhetskonsult inom HRM arbetar ni främst inom områdena Tid och bemanning (WFM), lön och HR. Då SoftOne GO är en komplett affärsplattform omfattar arbetet även systemfrågor som är kopplade till andra delar av systemet till exempel redovisning.

SoftOne GO är ett nordiskt SaaS-bolag som erbjuder ett affärs- och HR-system med 2000 kunder inom en rad olika branscher såsom handel, retail och hantverkare. Den här tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Rollen innebär:

  • Att tillsammans med konsultteamet stödja SoftOnes kunder i sina digitaliseringsresor
  • Internt samarbeta med ditt team men även med bolagets säljare, produktavdelning och utvecklare
  • Att projektleda, utbilda och vägleda nya kunder parallellt med att du implementerar modulerna Tid och Lön utifrån kundens förutsättningar och behov så att de får ut maximal nytta
  • Stötta och utveckla befintliga kunder att hitta nya funktioner och lösningar
  • Arbetet varierar i omfattning och du förväntas vara proaktiv och stöttande i ditt ledarskap gentemot teamet och våra kunder

Vem är du?

Vi söker en person med goda ledaregenskaper, med erfarenhet av att arbeta som teamleader och/eller projektledare. Du är en lyhörd och tydlig kommunikatör som brinner för relationsskapande, både internt och i kunddialoger. Du har goda kunskaper inom tid, bemanning och lön. Har du dessutom erfarenhet och förståelse för redovisning är det en stor fördel.

Du har stor systemvana och har lätt att lära dig nya system och funktionalitet. Ditt teknikintresse stöttar dig i att leda och utveckla våra kunder i deras digitala resa. Du är serviceminded och brinner för att skapa positiva kundupplevelser. Du sätter dig in i kundens behov och levererar positiva kundupplevelser på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är en team-player av rang, men trivs även med självständigt arbete.

Kvalifikationer:

  • Eftergymnasiala studier, akademisk examen eller motsvarande inom HR
  • Hög kompetens och gedigen erfarenhet från arbete med tid, schema och lönesystem
  • Mycket god systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, finska är meriterande
  • Du har en mycket god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet

SoftOne erbjuder:

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas. Hos SoftOne har vi korta beslutsvägar men genomtänkta processer. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till kommunikationer.

Placering – Drottninggatan 33, Stockholm

SoftOne är ett SaaS-bolag inom ERP och HRM. Vår molnbaserade produkt SoftOne GO är marknadsledande leverantör i Norden för affärs- och HR-system. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön.

Bland våra 2000 kunder återfinns bolag såsom ICA Sverige, Coop och Tele2. SoftOne grundades 1985 och våra cirka 70 anställda arbetar från våra kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Privat sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Sommartid - 35/h arbetsvecka

Vi hjälper dig att hitta rätt