• Tekniska konsulttjänster

  SoftOne erbjuder en rad olika tjänster med målet att ge bästa möjliga stöd för dig som vår kund. Här kan du läsa om våra tekniska konsulttjänster och välja det stöd som din verksamhet har behov av.

Tekniska konsulttjänster

När du väljer att bli kund hos SoftOne så kan du ta hjälp av våra erfarna konsulter och utvecklare för att komma igång och kunna utnyttja alla möjligheter i våra system. Nedan ser du några av våra tekniska konsulttjänster. Har du andra behov kan vi skräddarsy en tjänst eller uppsättningsjustering för er.

 • Prenumeration på API-support
  1750:-/h
  Har er verksamhet en aktiv API-integration mellan SoftOne och andra system? Önskar ni löpande tillgång till support och frågor av teknisk karaktär? Genom att prenumerera på API-support så har er verksamhet en tekniker som sköter era löpande funktionsfrågor, frågor om utbyggnad etc. En prenumerationslösning skräddarsys utefter era behov, pris vid förfrågan.

 • API-tekniker
  1750:-/h

  SoftOne erbjuder våra kunniga arkitekter för analys av er verksamhets behov av API-integrationer. Behöver ni ha en analys för vilka möjligheter som finns gällande integrationer till andra system via API så bokar ni en analys här.

 • SINGLE SIGN ON
  1750:-/h

  Vi kan erbjuda er hjälp med konfiguration av singelinloggning (SSO). Uppsättning och utbildning ingår. En löpande månadskostnad för utökning av licensen tillkommer. Utbildningen och uppsättningen arrangeras via Microsoft Teams.Vi stödjer SSO via OpenID Connect och OAuth.

  Vi erbjuder ett konfigureringspaket med 2 timmars analys av förutsättningarna. Därefter lämnar vi ett pris för konfiguration.  Du kan boka din analys via konsult (at) softone.se.

 • EDI-integration till grossister
  Begär offert
  SoftOne GO finns integrerat till många grossister inom bl a El och VVS. Är ni grossist – eller befintlig kund som vill lägga till en integration med en grossist? Vi kan analysera vilka möjligheter som finns att lägga till fler. Kontakta oss för mer information om våra standardformat för orderbekräftelser, fakturor, prislistor och rabattbrev. Observera att varje ny grossist behöver certifieras av oss på SoftOne innan det är möjligt att sända EDI-meddelanden.

  Läs mer om integrationspartners här