Testare – Lön

Bli en del av framtidens teknik hos SoftOne! Sök tjänsten som testare hos oss.

SoftOne Group, med nordens ledande affärsplattform, söker en testare med fokus på lön inom vårt HRM-team. Med vår starka tillväxtresa och ambitionen att alltid leverera produkter av högsta kvalitet, är din roll som testare kritisk för att säkerställa en felfri och användarvänlig upplevelse för våra kunder. Vår molnbaserade lösning är både flexibel och enkel att använda, oavsett om våra kunder vill ha en komplett paketlösning eller bara välja de moduler de behöver.

Rollen innebär:

I rollen som testare kommer du att arbeta centralt i vår utvecklingsverksamhet i Stockholm. Du ansvarar för att planera, genomföra och prioritera manuella testfall baserade på kravspecifikationer och kommer också få vara med och driva arbetet med att implementera automatiserade tester. Vidare kommer du att aktivt bidra till effektiviseringen av våra testprocesser och vara involverad i granskningen av kravspecifikationer för att förbättra våra produkters testbarhet.

Dina arbetsuppgifter omfattar även dokumentation av nyutveckling och kontinuerliga förbättringar inom vår utvecklingsorganisation. Ditt engagemang och din expertis är avgörande för att vi tillsammans kan upprätthålla och förbättra kvaliteten på vår affärsplattform.

Vem är du?

  • Har domänkunskap inom området lön och tidigare erfarenhet av manuell testning.

  • Är kreativ i ditt testtänk och kan hantera komplexa system.

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Kvalifikationer:

  • Minst 5 års erfarenhet inom relevant område.

  • Erfarenhet från liknande SaaS-plattformar

SoftOne erbjuder:

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas. Hos SoftOne har vi korta beslutsvägar men genomtänkta processer. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till kommunikationer.

Placering – Drottninggatan 33, Stockholm

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar SoftOne Group med Ants Tech Recruiters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Louise Wernblom via e-post: louise.wernblom@ants.se

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

SoftOne är ett SaaS-bolag inom ERP och HRM. Vår molnbaserade produkt SoftOne GO är marknadsledande leverantör i Norden för affärs- och HR-system. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön.

Bland våra 2000 kunder återfinns bolag såsom ICA Sverige, Coop och Tele2. SoftOne grundades 1985 och våra cirka 80 anställda arbetar från våra kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Privat sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Sommartid med 35/h arbetsvecka

Vi hjälper dig att hitta rätt