SoftOne söker en Verksamhetskonsult med inriktning Ekonomi/Försäljning/Projekt

SoftOne söker en Verksamhetskonsult till Konsultavdelningen som ansvarar för att implementera och leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. Som Verksamhetskonsult arbetar du främst inom områdena projekt, redovisning, reskontror, EFH, mm. Eftersom SoftOne GO är ett komplett affärssystem innebär ditt arbete även systemfrågor som är kopplade till andra delar av systemet t ex lön och HR. Arbetet varierar i omfattning och du förväntas vara proaktiv och stöttande i ditt ledarskap gentemot våra kunder.

SoftOnes huvudkontor är beläget på Drottninggatan vid Sergels torg i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Mer om tjänsten 

Du ansvarar tillsammans med resten av konsultteamet med att hjälpa SoftOnes kunder. SoftOnes kunder varierar i storlek och finns inom olika branscher såsom handel, hantverkare och tjänstemannasektorn. Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du internt med ditt team, utvecklare och andra kollegor.

I rollen som Verksamhetskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att utbilda och vägleda nya kunder parallellt med att du implementerar affärssystemet utifrån kundens förutsättningar och behov så att de får ut maximal affärsnytta. Du hjälper också befintliga kunder att hitta nya funktioner, något som är viktigt då systemet hela tiden utvecklas.

Eftersom frågorna är starkt kopplade till personal- och lön och redovisning söker vi dig med goda kunskaper inom yrkesområdet. Har du dessutom ett systemintresse ska du definitivt söka till en utvecklingsinriktad och ledande systemleverantör som vill fortsätta växa tillsammans med dig!


Lämplig bakgrund
 

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år med likvärdiga uppgifter. Du har goda kunskaper inom redovisning, projektredovisning, EFH, mm och förståelse för lön är ett plus. Vi ser gärna att du har genomfört eftergymnasiala studier inom lön eller ekonomi/redovisning. Du har god systemvana, är lättlärd i system och har ett tekniskt intresse som gör att du ser möjligheterna i system och bidrar aktivt i förbättringsarbetet för våra kunder. Du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i de större kollektivavtalen (Detaljhandeln, Installation samt Unionen).

Som person är du serviceinriktad och engageras av att skapa positiva kundupplevelser. Du har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov samtidigt som du är strukturerad. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete och i samarbete med kollegor.


Förmåner

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat:

  • Sommartid med 35/h arbetsvecka
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Privat sjukvårdsförsäkring

Känns det intressant?

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt och då till hr@softone.se.

Om SoftOne

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.