SoftOne söker en Verksamhetskonsult Affärssystem med inriktning Ekonomi och Projekt

SoftOne söker nu en verksamhetskonsult som ansvarar för att implementera och leda våra kunder och deras verksamheter i sin digitaliseringsresa. Som Verksamhetskonsult arbetar du främst inom områdena projekt, redovisning, reskontror, EFH, m.m. Arbetet varierar i omfattning och du förväntas vara proaktiv och stöttande i ditt ledarskap gentemot våra kunder.

Med vår digitala affärsplattform vill vi hjälpa våra kunder till samarbete, effektivitet och att bli riktigt framgångsrika och konkurrenskraftiga i sina affärsprocesser. Med plattformen SoftOne GO hjälper vi våra kunder att ligga i framkant.

SoftOnes huvudkontor är beläget på Drottninggatan vid Sergels torg i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med cirka 60 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Mer om tjänsten 

Du ansvarar tillsammans med resten av konsultteamet med att hjälpa SoftOnes kunder. SoftOnes kunder varierar i storlek och finns inom blandade branscher

Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du med ditt team och internt tillsammans med vår produkt och utvecklingsorganisation.

I rollen som verksamhetskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att utbilda och vägleda nya kunder. Att implementera affärssystemet utifrån kundens förutsättningar och behov.

Till befintliga kunder stöttar du dem i deras kontinuerliga utveckling och hjälper dem att ta tillvara nya funktioner i systemet.

Har du ett systemintresse ska du definitivt söka till en utvecklingsinriktad och ledande systemleverantör som vill fortsätta växa tillsammans med dig.


Lämplig bakgrund
 

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år med likvärdiga uppgifter. Du har goda kunskaper inom redovisning, projektredovisning, EFH, m.m, förståelse för lön är ett plus men inte ett krav. Vi ser gärna att du har genomfört eftergymnasiala studier inom IT, ekonomi/redovisning, lön. Du har god systemvana, är lättlärd i system och har ett tekniskt intresse som gör att du ser möjligheterna i system och bidrar aktivt i förbättringsarbetet för våra kunder. Du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och engageras av att skapa positiva kundupplevelser. Du har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov samtidigt som du är strukturerad. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete och i samarbete med kollegor.


Förmåner

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat:

  • Sommartid med 35/h arbetsvecka
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Privat sjukvårdsförsäkring

Känns det intressant?

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt och då till hr@softone.se.Vid frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef Lena Gustavsson.

Om SoftOne

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.