Verksamhetskonsult med inriktning på Tid, Bemanning, Lön & Ekonomi

SoftOne söker en verksamhetskonsult till konsultavdelningen som ansvarar för att implementera och leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå.  Som verksamhetskonsult arbetar du främst inom områdena schema, bemanning, tid, lön och ekonomi. Arbetet varierar i omfattning och du förväntas vara proaktiv och stöttande i ditt ledarskap gentemot våra kunder.

SoftOnes huvudkontor är beläget på Drottninggatan vid Sergels torg i Stockholm i moderna lokaler. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Mer om tjänsten

I rollen som verksamhetskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att utbilda och vägleda nya kunder parallellt med att du implementerar affärssystemet utifrån kundens förutsättningar och behov. Du ansvarar tillsammans med resten av konsultteamet med att hjälpa SoftOnes kunder. De varierar i storlek och finns inom olika branscher. Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du internt med ditt team, utvecklare och andra kollegor.

Eftersom SoftOne GO är ett komplett affärssystem innebär ditt arbete en stor variation där en bred kompetens efterfrågas. Därför söker vi dig med erfarenhet inom tid, bemanning och lön.  Erfarenhet av ekonomi är meriterande.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år med likvärdiga uppgifter. Du har god systemvana och har ett tekniskt intresse som gör att du kan bidra aktivt i förbättringsarbetet för våra kunder. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov samtidigt som du är strukturerad. Du fungerar utmärkt såväl i grupp som med självständiga arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation är vi snabbfotade och fattar snabba beslut vid behov. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären!

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat

  • Sommartid med 35/h arbetsvecka
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Privat sjukvårdsförsäkring
Ansökan

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt till hr@softone.se.Vid frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef Lena Gustavsson.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om SoftOne Group

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.