Verksamhetskonsult med inriktning på Tid, Bemanning, Lön & Ekonomi

SoftOne söker en Verksamhetskonsult till Konsultavdelningen som ansvarar för att implementera och leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå.  Som Verksamhetskonsult arbetar du främst inom områdena schema, bemanning, tid, lön och ekonomi. Arbetet varierar i omfattning och du förväntas vara proaktiv och stöttande i ditt ledarskap gentemot våra kunder.

SoftOnes huvudkontor är beläget på Drottninggatan vid Sergels torg i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Mer om tjänsten

Du ansvarar tillsammans med resten av konsultteamet med att hjälpa SoftOnes kunder. SoftOnes kunder varierar i storlek och finns inom olika branscher såsom handel, hantverkare och tjänstemannasektorn. Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du internt med ditt team, utvecklare och andra kollegor.

I rollen som Verksamhetskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att utbilda och vägleda nya kunder parallellt med att du implementerar affärssystemet utifrån kundens förutsättningar och behov så att de får ut maximal affärsnytta. Du hjälper också befintliga kunder att hitta nya funktioner, något som är viktigt då systemet hela tiden utvecklas.

Eftersom SoftOne GO är ett komplett affärssystem innebär ditt arbete en stor variation där en bred kompetens efterfrågas. Erfarenhet inom hela området tid, bemanning, lön och ekonomi är starkt meriterande, men det är inget krav då det finns möjligheter att utveckals och lär sig i rollen. Har du också ett systemintresse ska du definitivt söka till en utvecklingsinriktad och ledande systemleverantör som vill fortsätta växa tillsammans med dig!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år med likvärdiga uppgifter. Du har goda kunskaper inom hela eller delar av yrkesområdena schema, tid, lön och ekonomi samt en god förståelse för redovisning. Vi ser gärna att du har genomfört eftergymnasiala studier inom HR eller ekonomi/redovisning. Du har god systemvana, är lättlärd i system och har ett tekniskt intresse som gör att du ser möjligheterna i system och bidrar aktivt i förbättringsarbetet för våra kunder. Du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i de större kollektivavtalen (Detaljhandeln, Installation samt Unionen).

Som person är du serviceinriktad och engageras av att skapa positiva kundupplevelser. Du har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov samtidigt som du är strukturerad. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete och i samarbete med kollegor.

Vi erbjuder

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat
* Sommartid med 35/h arbetsvecka
* Tjänstepension
* Friskvårdsbidrag
* Privat sjukvårdsförsäkring

Ansökan

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. till Lena Gustavsson, Konsultchef, på lena.gustavsson@softone.se.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy.

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.