Verksamhetskonsult

När du väljer att bli kund hos SoftOne så kan du ta hjälp av våra erfarna konsulter för att komma igång och kunna utnyttja alla möjligheter i våra system.

Kring alla våra moduler finns dessutom anpassade utbildningar i våra egna lokaler, schemalagda utbildningar och webinar.

Här ges en överblick över implementationsprocessen av SoftOne GO, från att avtalet signeras till att du är igång! En dedikerad konsult kommer stötta dig under hela processen.

Boka tid för konsultation

Fyll i formuläret så hör vi av oss och bokar en tid för konsultation.

Välj det område som är aktuellt

Genom att skicka in formuläret godkänner jag att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service. Läs mer om vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS
Telefon (växel): 0771-55 69 00
E-post: konsult@softone.se

Frågor och svar

Vid uppstart av nytt system synkar vi det så att ni erbjuds möjlighet till utbildning samtidigt som starten. Gäller det annat tillfälle så brukar vi lösa det utifrån era behov och önskemål.

Vid uppstart kommer vi ofta ut till kund och håller en skräddarsydd utbildning på plats.

Övriga utbildningar hålls i egna lokaler i Stockholm /Göteborg eller enligt ö k.

Ju bättre du hanterar systemet och känner till alla möjligheter och genvägar, desto effektivare kommer du också att kunna styra din verksamhet. Du får dessutom tips och råd på det bästa sättet för er att jobba i SoftOne GO.