För utvecklare

Softones molntjänst (Softone GO) är till största del driftad och utvecklad på Microsoft teknik med SQL Server som databasmotor och C# som utvecklingsspråk.
Användarna kan välja att arbeta antingen i mobiltelefon via appar för Android och Iphone eller via ett webbgränssnitt.
  • Det nya webbgränssnittet använder sig av ramverket Angular för att få bästa möjliga användarupplevelse och kompabilitet med så många webbläsare som möjligt.
  • Utvecklingsprocessen bedrivs agilt enligt SCRUM metodiken med täta släpp av nya versioner för minska riskerna och för att kunderna så snabbt som möjligt ska få tillgång till nya funktioner.
  • Till molntjänsten finns även ett REST-baserat API som externa utvecklare kan använda sig av för att hjälpa kunder att hämta information för användning i andra system eller omvänt lägga in saker i Softone GO.

Tekniska krav

Teknisk specifikation

För att systemet skall fungera optimalt bör din dator och telefon uppfylla systemkraven. Observera att systemet driftas av SoftOne så kraven gäller bara på era arbetsdatorer. Någon server fordras inte då SoftOne är en molnbaserad tjänst.

Om din hårdvara inte uppfyller kraven är det möjligt att det trots det fungerar, även om svarstider och annan prestanda sannolikt blir mindre bra.

Här kan du ladda ner tekniska krav

Tekniska krav SoftOne Version: 2018-03-12