Partners

Byråpartners

SoftOne har sedan starten 1985 haft nära samarbete med ett flertal ekonomibyråer. Det är samarbeten som på ett unikt sätt bidragit med erfarenhet och kompetens samt gjort funktionaliteten inom redovisningen i affärssystemet mycket konkurrenskraftigt.

Partner

Contrado

Contrado är en ISO certifierad redovisningsbyrå med runt 60 anställda på 8 olika orter i Sverige. Contrados målsättning är att vara den kompletta ekonomifunktionen för i första hand små och medelstora företag och föreningar.

Partner

M-Konsult

M-Konsult och Utbildning i Östersund AB är en konsultbyrå baserad i Östersund. De inriktar sig huvudsakligen till ICA-butiker och har idag ett 60-tal butiker runt om i hela Sverige som de jobbar nära med.

Partner

Prokab

Prokab Ekonomikonsulter erbjuder tjänster och produkter för ekonomisk förvaltning av egna företagares verksamheter. Det kan gälla allt från löpande redovisning, lönehantering och årsbokslut till deklarationshjälp.

Partner

Vara EkonomiPartner

Vara EkonomiPartner är en personlig redovisningsbyrå som sätter kunden och kundens specifika behov i centrum. De vill underlätta för kunderna med sin struktur och administrativa tjänster inom ekonomi, alltifrån löpande bokföring, bokslut, deklarationer och löpande lönehantering.

Vi hjälper dig att hitta rätt