Explore – SoftOnes Innovation hub

SoftOne strävar ständigt efter att ligga i teknikens framkant och driva digitaliseringen framåt. Det gör vi med vår SaaS-lösning SoftOne GO som skapar förutsättningar för våra kunder att öka sin konkurrenskraft på en digital marknad. Digitalisering är idag en grundförutsättning för att möta marknadens krav på effektivitet och tillväxt.

SoftOnes Explore-team

Vi har ett dedikerat Explore-team som följer den tekniska utvecklingen och aktivt arbetar för att hittar sätt att applicera den på vårt affärssystem. Tillsammans tittar vi på nya trender, testar, utvärderar och hittar nya lösningar. Vi utvecklar en SaaS-tjänst positionerad för framtiden helt enkelt.

AI och datadriven utveckling

Två områden som vi fokuserar på för tillfället är AI och datadriven utveckling. Vår vision är att skapa tillväxt för våra kunder. Det gör vi genom att återinvestera 33% av vår omsättning i att utveckla vårt affärssystem och ge våra kunder de verktyg de behöver för att effektivisera sina verksamheter och dra nytta av teknikens utveckling. Vi erbjuder ett partnerskap som håller våra kunders kompetens relevant i framtiden. Vi kommer att leda er och tillsammans ta oss an framtiden.

Artificiell intelligens

Datadriven utveckling

Röststyrning

Artiklar: Läs om möjligheterna med AI och framtidens teknolgi

Lättare att utvecklas i karriären med Intelligenta system

, ,
Under de senaste årtiondena har HR-systemen utvecklats för att lösa den primära utmaningen av att handha data i ett centralt system. Från pappersjobb till dataadministration. Det har varit en banbrytande utveckling som skapat enorm effektivitet i organisationen. Endast ca 4 % av alla bolag använder sig av AI, robotar och datadriven teknik som en del i sin organisation. Denna siffra kommer öka signifikant under åren som kommer. SoftOne har en aktiv roll i att hjälpa sina kunder framåt i denna utveckling.

Thomas Tuomenoksa spanar: 6 trender inom mobilapputveckling

, ,
Utvecklingen går snabbt och nya trender uppstår som påverkar samhället, oss som individer och utvecklingen i SoftOne GO. Här spanar apputvecklaren Thomas Tuomenoksa på några av de stora trenderna han ser inom mobilappsutvecklingen.

Hur kan löneavdelningen och HR-området förändras av AI?

, ,
Joel Köhl, VD för SoftOne Sverige, har arbetat med lön i snart 20 år. Hans mål är att genom engagemang och kunskap driva utvecklingen av branschen framåt med hjälp av den senaste tekniken och en gnutta innovation. Somliga säger att branschen ligger 10 år efter, om inte mer. Joel tycker inte att det skall behöva vara så. Det är där smarta system inom HR och AI kommer in i bilden.