Explore

SoftOnes Innovation hub

SoftOne strävar ständigt efter att ligga i teknikens framkant och driva digitaliseringen framåt. Det gör vi med vår SaaS-lösning SoftOne GO som skapar förutsättningar för våra kunder att öka sin konkurrenskraft på en digital marknad. Digitalisering är idag en grundförutsättning för att möta marknadens krav på effektivitet och tillväxt.

Team

SoftOnes Explore-team

Vi har ett dedikerat Explore-team som följer den tekniska utvecklingen och aktivt arbetar för att hittar sätt att applicera den på vårt affärssystem. Tillsammans tittar vi på nya trender, testar, utvärderar och hittar nya lösningar. Vi utvecklar en SaaS-tjänst positionerad för framtiden helt enkelt.

Utveckling

AI och datadriven utveckling

Två områden som vi fokuserar på för tillfället är AI och datadriven utveckling. Vår vision är att skapa tillväxt för våra kunder. Det gör vi genom att återinvestera 35% av vår omsättning i att utveckla vårt affärssystem och ge våra kunder de verktyg de behöver för att effektivisera sina verksamheter och dra nytta av teknikens utveckling. Vi erbjuder ett partnerskap som håller våra kunders kompetens relevant i framtiden. Vi kommer att leda er och tillsammans ta oss an framtiden.

 
0
Antal kunder
0 /7
Tillgänglighet
0
Medarbetare
0
Sverige, Finland, Norge...

Läs om möjligheterna med AI och framtidens teknologi

Lättare att utvecklas i karriären med Intelligenta system

Under de senaste årtiondena har HR-systemen utvecklats för att lösa den primära utmaningen av att handha data i ett centralt system. Från pappersjobb till dataadministration. Det har varit en banbrytande utveckling som skapat enorm effektivitet i organisationen. Endast ca 4 % av alla bolag använder sig av AI, robotar och datadriven teknik som en del i sin organisation. Denna siffra kommer öka signifikant under åren som kommer. SoftOne har en aktiv roll i att hjälpa sina kunder framåt i denna utveckling.

Läs mer »

Trendspaning

Joel Köhl är CEO för SoftOne Sverige. Han har ett stort intresse för ny teknologi och trender. Här bjuder han på sin trendspaning på temat ”Förändringarnas tid är här” där han täcker in områden såsom konsumentifiering, mobilanvändandet och användarens nya roll i centrum för affärssystem.

Sökfunktion

Vi hjälper dig att hitta rätt