Digitaliseringen skapar helt nya spelregler på marknaden. SoftOne strävar efter att ligga i teknikens framkant och skapa möjligheter för våra kunder att digitalisera och effektivisera sitt arbete med vår molntjänst SoftOne GO. Att digitalisera sin verksamhet är inte alltid enkelt, och resan är inte alltid spikrak. Vinsterna är däremot stora och gynnar såväl verksamheten, de anställda och kunderna. SoftOne brinner för att driva den digitala utvecklingen framåt tillsammans med våra kunder och vill premiera några av de personer på våra kundföretag som visat på såväl ett framgångsrikt digitaliseringsarbete som lyckade resultat.

Nominera ditt företag eller en branschkollega! Skicka namn och en motivering till marknad@softone.se

Årets Digitala Resa

Vinnaren i kategorin Årets Digitala Resa är Maxi ICA Stormarknad Linköping. Motiveringen lyder: Maxi ICA Stormarknad Linköping har utnämnts som vinnaren i kategorin Årets Digitala Resa för sitt pragmatiska digitaliseringsarbete. Med en stor förståelse för digitaliseringens utmaningar och vinster har de arbetat resultatinriktat och i nära samarbete med SoftOne för att utveckla och anpassa processer och affärsystemsstöd. Med ett digitalt arbetssätt har de optimerat förutsättningarna för verksamhetens effektivitet och tillväxt.

  • Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris i kategorin Årets Digitala Resa. Från vänster i bild Anneli Nåhdin, Jenny Pettersson, Jessica Gustavsson och Tommy Hammeqvist

    Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris i kategorin Årets Digitala Resa

Årets Digitala Vinnare

Pristagaren i kategorin Årets Digitala Vinnare är JoSwe El AB med motiveringen:

JoSwe EL har utnämnts till Årets Digitala Vinnare för sitt gedigna digitaliseringsarbete där de fullt ut tagit tillvara på funktionaliteten i SoftOne GO. Med en pragmatisk inställning och effektiva strategier har de väsentligt ökat verksamhetens ekonomiska och administrativa vinster och tillväxtpotential.

  • Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris i kategorin Årets Digitala Vinnare. Från vänster i bild Sebastian Ihr och Daniel Engström på JoSwe El AB, Katarina Bennich, CMO på SoftOne Group, Håkan Lord, CEO på SoftOne Group, och Tony Johansson VD på JoSwe El AB.

    Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris i kategorin Årets Digitala Vinnare

Juryn består av representanter från SoftOne

Håkan Lord, Grundare och CEO

Jimmy Sigwid, CTO

Katarina Bennich, CMO

Relaterade nyheter

Nomineringen till SoftOnes Digitaliseringspris är öppen!

, ,
Nu kan du nominera kandidater i de två priskategorierna Årets Digitala Vinnare och Årets Digitala Resa i SoftOnes Digitaliseringspris som delas ut på SoftOne-Dagen 2020 den 2:a oktober. Vi vill ha din hjälp att hitta Sveriges digitala förebilder!
Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris i kategorin Årets Digitala Resa

Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris

, ,
Konkurrensen bland de nominerade företagen till SoftOne Groups Digitaliseringspris i kategorierna Årets Digitala Resa och Årets Digitala Vinnare var stenhård. Trots det enades juryn om två vinnare som korades under SoftOne-Dagen 2019 som ägde rum den 25:e oktober.

Pressmeddelande: Sveriges digitala föregångare

, ,
Representanter från branschen, kunder och medarbetare har bidragit till att utse nominerade företag till SoftOnes Digitaliseringspris som på olika sätt utmärkt sig själva med ett effektivt digitaliseringsarbete och metodik för att överkomma digitala utmaningar. Här är de nominerade företagen!