Digitaliseringen skapar helt nya spelregler på marknaden. SoftOne strävar efter att ligga i teknikens framkant och skapa möjligheter för våra kunder att digitalisera och effektivisera sitt arbete med vår molntjänst SoftOne GO. Att digitalisera sin verksamhet är inte alltid enkelt, och resan är inte alltid spikrak. Vinsterna är däremot stora och gynnar såväl verksamheten, de anställda och kunderna. SoftOne brinner för att driva den digitala utvecklingen framåt tillsammans med våra kunder och vill premiera några av de personer på våra kundföretag som visat på såväl ett framgångsrikt digitaliseringsarbete som lyckade resultat.

Nominera ditt företag eller en branschkollega! Skicka namn och en motivering via vårt formulär nedan.

Juryn består av representanter från SoftOne

Håkan Lord, Grundare och CEO SoftOne Group
Maja Johansson, CFO SoftOne Group
Anna Westerlind, CPO SoftOne Group
Joel Köhl, CEO SoftOne Sverige

Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris 2021

Årets Digitala Resa

Vinnaren i kategorin Årets Digitala Resa är Coop Färingsö.

Motiveringen lyder: Coop Färingsö har utnämnts som vinnare av Årets Digitala Resa för sitt pragmatiska digitaliseringsarbete. Som en av de första kunderna av SoftOne GO Lön har de med stor förståelse för digitaliseringens utmaningar och vinster arbetat resultatinriktat och i nära samarbete med SoftOne för att utveckla och anpassa processer och systemstöd. Dessa har utvecklats med tid, bemanning och lön till ekonomi och automatiserade fakturaflöden för att optimera förutsättningarna för verksamhetens effektivitet och tillväxt.

Årets Digitala Vinnare

Pristagaren i kategorin Årets Digitala Vinnare är M-Konsult & Utbildning i Östersund med motiveringen:

M-Konsult & Utbildning Östersund AB har utnämnts till Årets Digitala Vinnare för sitt gedigna digitaliseringsarbete där de fullt ut tagit vara på funktionaliteten i affärsplattformen SoftOne GO. Med ett stort engagemang och tydlig kravställning har de väsentligt ökat sin verksamhets ekonomiska och administrativa vinster för såväl redovisningsbyrå som alla sina klienter, och samtidigt varit bidragande i systemets utveckling.

Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris 2020

Årets Digitala Resa

Vinnaren i kategorin Årets Digitala Resa är MatHem.
Motiveringen lyder: MatHem har utnämnts som vinnaren i kategorin Årets Digitala Resa för sitt pragmatiska digitaliseringsarbete. Som en av de första kunderna inom SoftOne GO Lön har de med stor förståelse för digitaliseringens utmaningar och vinster arbetat resultatinriktat och i nära samarbete med SoftOne för att utveckla och anpassa processer och systemstöd för att optimera förutsättningarna för verksamhetens effektivitet och tillväxt.

Årets Digitala Vinnare

Pristagaren i kategorin Årets Digitala Vinnare är Elektro-Centralen AB med motiveringen:

Elektro-Centralen AB har utnämnts till Årets Digitala Vinnare för sitt gedigna digitaliseringsarbete där de fullt ut tagit tillvara på funktionaliteten i SoftOne GO. Med ett stort engagemang och tydlig kravställning har de väsentligt ökat sin verksamhets ekonomiska och administrativa vinster och samtidigt varit bidragande i systemets utveckling.

Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris 2019

Årets Digitala Resa

Vinnaren i kategorin Årets Digitala Resa är Maxi ICA Stormarknad Linköping. Motiveringen lyder: Maxi ICA Stormarknad Linköping har utnämnts som vinnaren i kategorin Årets Digitala Resa för sitt pragmatiska digitaliseringsarbete. Med en stor förståelse för digitaliseringens utmaningar och vinster har de arbetat resultatinriktat och i nära samarbete med SoftOne för att utveckla och anpassa processer och affärsystemsstöd. Med ett digitalt arbetssätt har de optimerat förutsättningarna för verksamhetens effektivitet och tillväxt.

Årets Digitala Vinnare

Pristagaren i kategorin Årets Digitala Vinnare är JoSwe El AB med motiveringen:

JoSwe EL har utnämnts till Årets Digitala Vinnare för sitt gedigna digitaliseringsarbete där de fullt ut tagit tillvara på funktionaliteten i SoftOne GO. Med en pragmatisk inställning och effektiva strategier har de väsentligt ökat verksamhetens ekonomiska och administrativa vinster och tillväxtpotential.

Relaterade nyheter

Nomineringen till SoftOnes Digitaliseringspris är öppen!

, ,
Nu kan du nominera kandidater i de två priskategorierna Årets Digitala Vinnare och Årets Digitala Resa i SoftOnes Digitaliseringspris som delas ut på SoftOne-Dagen 2020 den 2:a oktober. Vi vill ha din hjälp att hitta Sveriges digitala förebilder!
Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris i kategorin Årets Digitala Resa

Vinnarna av SoftOnes Digitaliseringspris

, ,
Konkurrensen bland de nominerade företagen till SoftOne Groups Digitaliseringspris i kategorierna Årets Digitala Resa och Årets Digitala Vinnare var stenhård. Trots det enades juryn om två vinnare som korades under SoftOne-Dagen 2019 som ägde rum den 25:e oktober.