Specialist på affärs- och HR-system i molnet

SoftOne är specialiserat på affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till entreprenörer, hantverkare och handeln. Bland kunderna finns även redovisningsbyråer, industri och tjänsteproducerande företag.

SoftOne ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger möjlighet till helhetslösningar eller att använda separata moduler.

Vi utvecklar och säljer lösningarna helt i egen regi och stöttar kunder i hela affärsprocessen från implementering till support, konsulttjänster och outsourcing av lönefunktioner.

Våra 2 000 uppdragsgivare har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden.

SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. SoftOne har 60 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

ISO 27001

SoftOne är sedan 2017 certifierade inom ISO 27001, av många sett som den mest krävande standarden inom ISO-familjen. Under hela 2017 har SoftOne bedrivit ett omfattande internt program med syfte att uppnå ISO 27001-cerifiering.

Bakgrunden till att SoftOne valde att certifiera sig inom ISO 27001 var främst att hitta en metod för att systematisk förbättra informationssäkerheten i den egna koncernen samt att säkra att kraven i det nya EU-direktivet General Data Protection Regulation (GDPR), rörande hantering av personuppgifter uppfylls.

Styrelse

Håkan Lord, CEO SoftOne Group
Kjell Duveblad, styrelseledamot
Tobias Lord, styrelseledamot
Eric Peterson, styrelseordförande

Ledningsgrupp

Håkan Lord, CEO SoftOne Group
Magnus Björnum, CFO
Denho Bilir, Service och Kvalitetschef
Jimmy Sigwid, CTO och Utvecklingschef SoftOne Application AB
Jarmo Hiltunen, CEO SoftOne OY

Vår vision

  • SoftOnes vision är att blir Nordens ledande leverantör av affärskritiska system för små och medelstora företag och organisationer.

Mission:
Livskraftiga kunder

  • Vår mission är att hjälpa våra kunder skapa livskraft, genom att tillhandahålla effektiva stödsystem som tillåter dem att fokusera på sin kärnverksamhet.
2 000

Våra 2 000 uppdragsgivare har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden.

Certifierat enligt ISO 27001

2600

KUNDFÖRETAG

24/7

TILLGÄNGLIGHET

60

MEDARBETARE

1985

GRUNDAT

3

SVERIGE, FINLAND, NORGE