Vi är SoftOne

Vår mission

Genom digitalisering möjliggör vi ökad konkurrenskraft, effektivitet och tillväxt för våra kunder. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten och att växa med kunden.

SoftOnes vision är att skapa tillväxt och lönsamhet för våra kunder genom att utveckla Nordens effektivaste affärssystem.

Om oss

Vi stöttar hela din affärsprocess

SoftOne ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger möjlighet till helhetslösningar eller att använda separata moduler.

Vi utvecklar och säljer lösningarna helt i egen regi och stöttar kunder i hela affärsprocessen från implementering till support, konsulttjänster och outsourcing av lönefunktioner.

Våra 2 000 uppdragsgivare har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden.

SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. SoftOne har 70 medarbetare och har numera kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

0
Antal kunder
0 /7
Tillgänglighet
0
Medarbetare
0
Sverige, Finland, Norge...
Kvalitet

Med säkerhet i fokus

SoftOne är sedan 2017 certifierade inom ISO 27001, av många sett som den mest krävande standarden inom ISO-familjen. Under hela 2017 bedrev SoftOne ett omfattande internt program med syfte att uppnå ISO 27001-certifiering och nu har vi uppfyllt kraven vid revision för tredje året i rad. Läs mer här.

Bakgrunden till att SoftOne valde att certifiera sig inom ISO 27001 var främst att hitta en metod för att systematisk förbättra informationssäkerheten i den egna koncernen samt att säkra att kraven i det nya EU-direktivet General Data Protection Regulation (GDPR), rörande hantering av personuppgifter uppfylls.

Hos oss är alla dina personuppgifter i trygga händer.

Sökfunktion

Vi hjälper dig att hitta rätt