Specialist på affärs- och HR-system i molnet

SoftOne är specialiserat på affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till entreprenörer, hantverkare och handeln. Bland kunderna finns även redovisningsbyråer, industri och tjänsteproducerande företag.

SoftOne ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger möjlighet till helhetslösningar eller att använda separata moduler.

Vi utvecklar och säljer lösningarna helt i egen regi och stöttar kunder i hela affärsprocessen från implementering till support, konsulttjänster och outsourcing av lönefunktioner.

Våra 2 600 uppdragsgivare har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden.

SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. SoftOne har 60 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

SoftOne Group är ISO27001 certifierad och har nu granskats av revisorer för andra året i rad med fullt godkännande.

ISO 27001

SoftOne är sedan 2017 certifierade inom ISO 27001, av många sett som den mest krävande standarden inom ISO-familjen. Under hela 2017 har SoftOne bedrivit ett omfattande internt program med syfte att uppnå ISO 27001-cerifiering.

Bakgrunden till att SoftOne valde att certifiera sig inom ISO 27001 var främst att hitta en metod för att systematisk förbättra informationssäkerheten i den egna koncernen samt att säkra att kraven i det nya EU-direktivet General Data Protection Regulation (GDPR), rörande hantering av personuppgifter uppfylls.

Vår vision

SoftOnes vision är att utveckla Nordens ledande kompletta affärssystem

Mission:
Ökad konkurrenskraft och tillväxt för våra kunder

Vår mission är att, med vårt breda utbud av moduler i affärssystemet SoftOne GO, skapa förutsättningar för ökad konkurrenskraft och tillväxt för våra kunder. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten och att växa med kunden.

2 600

Våra 2 600 uppdragsgivare har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden.

2600

KUNDFÖRETAG

24/7

TILLGÄNGLIGHET

60

MEDARBETARE

1985

GRUNDAT

3

SVERIGE, FINLAND, NORGE