Lönesystem

Förenkla löneprocessen med avancerad teknologi

Vårt lönesystem förenklar hela löneprocessen, från att beräkna anställdas löner till att hantera avdrag, skatter och förmåner. Med automatiserade beräkningar kan du säga adjö till manuella fel och tidskrävande uppgifter. Effektivisera din lönehantering och frigör värdefull tid för att fokusera på strategiska initiativ som driver ditt företag framåt.

Mitt projekt-29 (8)
SoftOne Lönecenter

Skalbart och anpassat efter din behov

Oavsett om du har ett litet team eller ett stort företag är vårt lönesystem skalbart för att uppfylla dina behov. När ditt företag växer, växer vårt system med dig och tillgodoser din växande arbetsstyrka och utvecklande lönekrav. Skräddarsy systemet efter era unika affärsprocesser och lägg till ytterligare funktioner allt eftersom era behov förändras.

Avvikelser från planerad tid som övertid och frånvaro behöver kontrolleras, medan normal arbetad tid kan attesteras automatiskt med ett regelverk som är styrbart utifrån dina krav. Med en intelligent automatattest attesterar systemet allt ett mänskligt öga inte behöver titta på. Du ser bara det som du behöver fatta ett beslut om och åtgärda.

Outsourca lönen till oss

Vi är experterna på lön som stöttar dig i vardagen

Våra engagerade lönespecialister har djupgående kunskaper om ständigt föränderliga lönebestämmelser och skattelagar. När du anförtror dina löner till våra experter kan du känna dig trygg med att dina löner kommer att vara korrekta och följa lokala, statliga och federala krav. Säg adjö till stressen över att hålla jämna steg med den komplexa lönelagstiftningen och lämna den i händerna på proffs som förstår svårigheterna med lönehantering.

bemanning

Tid

Bemanning

Lön

HR

Projekt

Logistik

Ekonomi

Försäljning

 

 
SoftOne GO

Ett komplett affärssystem för tillväxt

Vissa använder några av våra moduler, andra använder alla. Ett system att växa med helt enkelt. Oavsett hur du väljer att jobba med oss är vår vision att erbjuda marknadens bästa affärssystem som förenklar och effektiviserar det dagliga arbetet för våra kunder, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

SoftOne GO

Ett komplett affärssystem för tillväxt

Vi hjälper dig att hitta rätt