Samarbeten

Integrationspartners

SoftOne samarbetar med flera olika integrationspartners för att möjliggöra ett bredare utbud av funktionalitet för att förbättra din upplevelse av SoftOne GO. Du kan också smidigt integrera SoftOne GO med andra system du arbetar i.

Zwapgrid är en molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

 

PaperLess är experter på scanning och registrering av elektroniska dokument, via tolkning, godkännande och arkivering.

 

InExchange förenklar för Svenska företag att skicka och ta emot fakturor elektroniskt. De erbjuder även flera innovativa tjänster genom InExchange Network i form av inköp, fakturahantering och Business Intelligence.

 

SoftOne och Elkedjan har tagit fram en integration som innebär elektronisk hantering av material och fakturor samt lagerhantering med Elkedjan Nära.

 

Integrera FDTs butiksdatasystem med SoftOne GO Ekonomi. Syftet med det strategiska samarbetet är att stärka kundnyttan för våra gemensamma kunder inom Elkedjan och Elon Group.

 

Kofax hjälper företag att automatisera sina dokumentprocesser, t.ex. scanning av leverantörsfakturor.

 

Brightec är tillverkare av pekskärmsterminalen TS40,  anpassad för SoftOnes mjukvara Närvaroterminalen. Oavsett din affärsbakgrund kan du använda dem för att generera kritisk medarbetardata för SoftOne GO, exakt lön, schemahantering och planeringseffektivitet.

 

Logic IT levererar hårdvara som tillsammans med SoftOnes mjukvara Närvaroterminalen, utgör en professionell tidsterminal av högsta kvalitet och hög service, vilket spar tid åt er som kunder.

 

SoftOne erbjuder integrationer från SoftOne GO Tid/Lön till våra myndigheter, och först ut är Arbetsgivarintyg.nu. Det innebär att du kan skicka arbetsgivarintyg och uppgifterna i lönesystemet skickas smidigt över till arbetsgivarintyg.nu.

 

SoftOne tillhandahåller integrationer till Cash IT som erbjuder kassasystem med integrationer till affärssystem och e-handel. De hjälper butiker, retailkedjor och offentlig verksamhet att ta betalt, analysera säljdata och öka försäljningen.

Vi hjälper dig att hitta rätt